Hitta drivrutiner, appar och uppdateringar för HP-skrivare

Hämta och installera drivrutiner, appar och användbar utskrift- och skanningsprogramvara för HP-skrivaren. Hitta också uppdateringar som kan innehålla prestandaförbättringar, korrigeringar och nya funktioner.

Rekommenderade HP-drivrutiner, appar och uppdateringar

Använd dessa rekommenderade alternativ för att hämta skrivardrivrutiner, installera HP Smart-appen och hitta ytterligare programvara och skrivaruppdateringar.

• HP Smart-app: Omfattar verktyg för att skriva ut, skanna, kontrollera bläcknivåer och konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk med en stationär dator eller mobil enhet. Gå till HP-skrivarinställning (HP Smart-appen) för att få mer information.

• Fullständiga drivrutiner (Windows och Mac datorer): 123.hp.com/setup (på engelska) är en bekväm nedladdnings- och installationstjänst för din HP-skrivardrivrutin och -programvara. Drivrutinen vägleder dig genom processen med nätverksanslutning eller kabelanslutning och inkluderar programvaran HP Scan.

• Fullständiga och grundläggande drivrutiner, skrivarprogramvara och uppdateringar (Windows, Mac och Linux): Hämtning av HP-programvara och drivrutiner meddelar om tillgängliga drivrutiner, ytterligare utskrifts- och skanningsprogramvara samt om uppdateringar för inbyggd programvara för de flesta skrivare och operativsystem.

• HP Print för Chrome-appen (Chromebooks): Installera HP Print för Chrome (på engelska) för att konfigurera USB-utskrift och trådlös utskrift via webbläsaren Google Chrome. Du behöver inte ladda ned skrivardrivrutiner eller programvara från HP:s webbplats eller Google för att skriva ut med appen.

• Uppdateringar för skrivarens inbyggda programvara: Gå till Uppdatera den inbyggda programvaran på en HP-skrivare för anvisningar om hur du uppdaterar direkt från skrivaren eller hämtar och installerar den inbyggda programvaran via datorn.

Appar och lösningar för mobila utskrift (Android, Apple iOS och iPadOS)

Installera en HP-app eller pluginprogram för att konfigurera en skrivare med en smarttelefon eller surfplatta eller använd Apple AirPrint.

• HP Smart-app: Gå till 123.hp.com (på engelska) för att installera appen på din Android- eller Apple-smarttelefon eller -surfplatta. Appen innehåller verktyg för att skriva ut, skanna, kontrollera bläcknivåer och konfigurera skrivaren i ett Wi-Fi-nätverk.

• HP Print Service Plugin (Android): Gå till HP-skrivarinstallation (Android) för att hämta insticksprogrammet och ansluta till skrivaren.

• Apple AirPrint: Gå till HP-skrivarkonfiguration (Apple AirPrint för iPhone, iPad) för mer information om denna inbyggda utskriftslösning för iOS och iPadOS.

Inbyggda drivrutiner och lösningar (Windows och Mac)

Skrivar- och skanningsdrivrutiner för de flesta HP-skrivare installeras automatiskt när du ansluter USB-kabeln eller lägger till en nätverksansluten skrivare till datorn.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.