Hitta drivrutiner, appar och uppdateringar för HP-skrivare

Hämta och installera drivrutiner, appar och användbar utskrift- och skanningsprogramvara för HP-skrivaren. Hitta också uppdateringar som kan innehålla prestandaförbättringar, korrigeringar och nya funktioner.

Rekommenderade HP-drivrutiner, appar och uppdateringar

Använd dessa rekommenderade alternativ för att hämta skrivardrivrutiner, installera HP Smart-appen och hitta ytterligare programvara och skrivaruppdateringar.

• HP Smart-app: Innehåller verktyg för att skriva ut, skanna, kontrollera bläcknivåer och konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk. Gå till för mer information.

• Fullständiga drivrutiner (Windows och Mac datorer): 123.hp.com (på engelska) är en bekväm nedladdnings- och installationstjänst för din HP-skrivardrivrutin och -programvara. Drivrutinen vägleder dig genom processen med nätverksanslutning eller kabelanslutning och inkluderar programvaran HP Scan.

• Fullständiga och grundläggande drivrutiner, skrivarprogramvara och uppdateringar (Windows, Mac och Linux): Hämtning av HP-programvara och drivrutiner meddelar om tillgängliga drivrutiner, ytterligare utskrifts- och skanningsprogramvara samt om uppdateringar för inbyggd programvara för de flesta skrivare och operativsystem.

• HP Print för Chrome-appen (Chromebooks): Installera HP Print för Chrome (på engelska) för att konfigurera USB-utskrift och trådlös utskrift via webbläsaren Google Chrome. Du behöver inte ladda ned skrivardrivrutiner eller programvara från HP:s webbplats eller Google för att skriva ut med appen.

• Uppdateringar för skrivarens inbyggda programvara: Gå till för anvisningar om hur du uppdaterar direkt från skrivaren eller hämtar och installerar den inbyggda programvaran via datorn.

Mobila utskriftsappar och lösningar (Android, Apple iOS)

Installera en HP-app eller pluginprogram för att konfigurera en skrivare med en smarttelefon eller surfplatta eller använd Apple AirPrint.

• HP Smart-app: Gå till 123.hp.com (på engelska) för att installera appen på din Android- eller Apple-smarttelefon eller -surfplatta. Appen HP Smart innehåller verktyg för att skriva ut, skanna, kontrollera bläcknivåer och konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk.

• HP Print Service Plugin (Android): Gå till HP-skrivarinstallation (Android) för att hämta insticksprogrammet och ansluta till skrivaren.

• AirPrint: Gå till för mer information om Apples inbyggda utskriftslösning för iOS och iPadOS.

Inbyggda drivrutiner och lösningar (Windows och Mac)

Skrivar- och skanningsdrivrutiner för de flesta HP-skrivare installeras automatiskt när du ansluter USB-kabeln eller lägger till en nätverksansluten skrivare till datorn.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.