• Qualtrics-ikon

HP support för skrivare

Så ställer du in din skrivare

Klicka på Skrivarinställning för steg-för-steg-instruktioner hur man ställer in, konfigurerar och registrerar din skrivare.

Skrivarinstallation

Skrivare offline eller skrivarjobb fast i kö.

Använd detta automatiserade Windows-verktyg för att diagnosticera och fixa skrivarproblem såsom skrivare offline och skrivarjobb fast i kö.

Print and Scan Doctor

Så skriver du ut ett dokument

Tryck på "Skriv ut" för instruktioner om hur du skriver ut med din HP-skrivare i Windows

Skriv ut

Mer supportalternativ för detta ämne

Så scannar du

Tryck på "Scan" för instruktioner om hur du scannar med din HP-skrivare

Skanning

Identifiera din skrivare för handböcker och specifik produktinformation

Sök i vår kunskapsbas

Prova HP Instant Ink riskfritt för 3 månader, avbryt när som helst.
Få fri leverans när du köper online nu.
Inbyggd support för dina PC-datorer och skrivare
Land/region: