MyHPSupport-företag

MyHPSupport Business är ett verktyg för HP-företagskunder att skapa och spåra supportärenden om de har problem med en enhet.

Använd MyHPSupport Business till att få support som ett litet företag eller som en stor affärs- eller kanalpartner. Företagskunder kan använda verktyget som en enda plats för att hantera och visa avtal, produkter, kontoinformation och deras supportärenden.

Om du är i behov av produktsupport, gå till för att Kontakta HP:s kundsupport hitta lösningar eller kontakta HP.

Använd MyHPSupport - Individual User Guide eller MyHPSupport - Company User Guide för mer information om MyHPSupport funktioner och uppgifter.

Skapa ett nytt ärende via HP Active Care (endast HP Active Care-kunder)

Om du har köpt ett HP Active Care Pack kan du konfigurera en HP Active Care-instrumentpanel och skapa ett supportärende direkt från incidentfliken.

När du registrerar HP Active Care-enheter kan du installera programvaran HP Insights på varje enhet eller distribuera programvaran HP Insights till alla HP Active Care-enheter på en gång genom massregistrering.

Mer information om hur du konfigurerar en HP Active Care-instrumentpanel finns i Begär en HP Active Care Dashboard.

För ytterligare hjälp med att registrera HP Active Care-enheter eller konfigurera hp Active Care-portalen, använd MyHPSupport.

Flerföretagskunder och nya användare till MyHPSupport Business

Företagskunder och nya användare av Poly-företag måste registrera sig för tjänsten.

1. Kontrollera din e-post för e-post med inbjudan från hpno-reply@hp.com.

Om du inte har fått e-postmeddelandet går du till startsidan för support, företagssupport och väljer sedan Registrera ett konto. Fyll i den information som krävs och klicka sedan på Registrera. Du kommer att få en inbjudan.

2. Klicka på länken för registrering i e-postinbjudan och välj Har du inget konto när inloggningsfönstret öppnas? Registrera dig .

Komma igång med supportärenden

Du kan nu skapa ett nytt ärende, söka efter ett befintligt ärende eller hantera avtal och garantier.

1. Gå till företagssupporten.

2. Välj Skapa ett nytt ärende, Sök efter ett befintligt ärende eller Hantera avtal och garantier.

Behöver du hjälp med att använda MyHPSupport Business?

Läs användarhandböckerna, Vanliga frågor och kontakta företagssupport för ytterligare hjälp.