• Information

• Respons

Uppdatera den inbyggda programvaran på en HP-skrivare

HP släpper regelbundet nya versioner av skrivarens inbyggda programvara med förbättringar eller problemkorrigeringar. Uppdatera regelbundet den inbyggda programvaran för att få ut mesta möjliga av din skrivare.

Anm:

För skrivare som är aktiverade för dynamisk säkerhet omfattar den fasta programvaran dynamiska säkerhetsåtgärder, som används för att blockera bläckpatroner med ett kretssystem från andra tillverkare än HP eller ändrade eller icke-HP elektroniska kretsar. Skrivaren är endast avsedd att användas med nya eller återanvända bläckpatroner som har nya eller återanvända chip eller kretsar från HP. Periodiska uppdateringar av inbyggd programvara behåller effektivitet i de dynamiska säkerhetsåtgärder och blockerar patroner som tidigare fungerade. Mer på: http://www.hp.com/learn/ds.

Om en metod inte fungerar provar du en annan.