• Qualtrics-ikon

HP-datorsupport

Problem med operativsystemet för Windows 10

Fixa problem med Windows 10 på din HP-dator. Lär dig hur du förbereder din dator för uppdatering till Windows 10, få tips och detaljerad information samt få reda på vad du kan göra om du får problem.

Support för Windows 10

Mer supportalternativ för detta ämne

Fixa problem med uppstart eller påslagning av din dator

Lär dig vad du behöver göra om du har en blank eller svart skärm, blinkande LED-lampor eller signalkoder, om uppstarten stannar på logoskärmen eller om du har ett felmeddelande i en svart eller blå skärm.

Fixa uppstartsproblem

Fixa problem med display eller pekskärm

Lösa problem med din display eller pekskärm och lär dig konfigurera den korrekt.

Fixa displayproblem

Identifiera din dator för handböcker och specifik produktinformation

Välj en produkttyp för tips på hur du hittar ditt serienummer

Sök i vår kunskapsbas

Inbyggd support för dina PC-datorer och skrivare
Få fri leverans när du köper online nu.
Land/region: