HP-datorsupport

Funderar du på en uppgradering till Windows 11?

Innan du börjar så behöver du se huruvida din dator kan köra Windows 11. Vissa datorer kan ha komponenter som inte uppfyller maskinvarukraven för Windows 11. Läs Handbok för uppgradering till Windows 11 för vidare information (se länk nedan).

Handbok för uppgradering till Windows 11

Fixa problem med uppstart eller påslagning av din dator

Lär dig vad du behöver göra om du har en blank eller svart skärm, blinkande LED-lampor eller signalkoder, om uppstarten stannar på logoskärmen eller om du har ett felmeddelande i en svart eller blå skärm.

Fixa uppstartsproblem

Fixa problem med display eller pekskärm

Lösa problem med din display eller pekskärm och lär dig konfigurera den korrekt.

Fixa displayproblem

Identifiera din dator för handböcker och specifik produktinformation

Välj en produkttyp för tips på hur du hittar ditt serienummer

Sök i vår kunskapsbas

left arrowright arrow