Product Image

Veiledning for skriveroppsett: HP ENVY Foto 6232 All-in-One-skriver

trinn 1

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

trinn 2
Oppdaget operativsystem:
os logo   Windows 10 (64-biters)

HP Smart vil hjelpe deg:

• Installer skriverprogramvare og drivere
  • Opprett en HP-konto og registrer skriveren din
  • Koble skriveren til Wi-Fi, legg i papir og installer blekkpatroner
Etter installeringen kan du bruke HP Smart-programvaren til å skrive ut, skanne og kopiere filer, skrive ut eksternt, registrere deg for instant ink* og mer.

MERK:
Koble fra VPN-tilkobling (Virtual Private Network) før du laster ned.
Hvis du blir bedt om å logge deg på en Microsoft Store-konto, kan du enten logge på, opprette en eller lukke påloggingsskjermbildet og fortsette å installere HP Smart.

*Begrensninger kan gjelde. Gjelder kanskje ikke for alle land/regioner.

trinn 3

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.