• Qualtrics-ikon

HP-skriverstøtte

Hvordan konfigurere skriveren

Klikk på Skriveroppsett for en trinn-for-trinn-veiledning på hvordan sette opp, konfigurere og registrere skriveren.

Skriveroppsett

Skriver frakoblet eller skriverjobb som sitter fast i køen?

Bruk dette automatiserte Windows-verktøyet til å diagnosere og fikse skriverproblemer slik som frakoblede skrivere og skriverjobber som står fast i køen.

Print and Scan Doctor

Slik skriver du ut et dokument

Klikk på "Skriv ut" for instruksjoner på hvordan du skriver ut med HP-skriveren din med Windows

Skriv ut

Flere støtte alternativer for dette emnet

Slik skanner du

Klikk på "Skann" for instruksjoner på hvordan du skanner med HP-skriveren din

Skann

Identifiser din skriver for å finne brukerhåndbøker og spesifikk produktinformasjon

Søk kunnskapsdatabasen

Innebygget støtte for datamaskiner og skrivere
Prøv HP Instant Ink uten forpliktelse i 3 måneder. Kan avbrytes når som helst.
Land/område: