MyHPSupport forretning

MyHPSupport Business er et verktøy for HPs forretningskunder til å opprette og spore støttesaker hvis de har et problem med en enhet.

Bruk MyHPSupport Business for å få støtte som en liten bedrift eller som en stor forretnings- eller kanalpartner. Forretningskunder kan bruke verktøyet som et enkelt sted å administrere og vise kontrakter, produkter, kontoinformasjon og deres støttesaker.

Hvis du har behov for produktstøtte, kan du gå til for å Kontakt HPs kundestøtte finne løsninger eller kontakte HP.

Bruk MyHPSupport – den enkelte brukerveiledningen eller MyHPSupport – selskapets brukerveiledning for å få mer informasjon om funksjoner og oppgaver i myHPSupport.

Opprette en ny sak gjennom HP Active Care (bare HP Active Care-kunder)

Hvis du har kjøpt en HP Active Care Care Pack, kan du konfigurere et HP Active Care oversiktsvindu og opprette en støttesak direkte fra hendelseskategorien.

Når du registrerer HP Active Care-enheter, kan du installere HP Ncs-programvaren på hver enhet eller bruke HP Antiviruss-programvaren til alle plasseringer av HP Active Care-enheter samtidig ved hjelp av masseregistrering.

Hvis du vil vite mer om hvordan du konfigurerer et oversikt over HP Active Care, kan du se Request an HP Active Care Dashboard.

Hvis du trenger hjelp til å registrere enheter for HP Active Care eller konfigurere HP Active Care-portalen, kan du bruke MyHPSupport.

Modulen og nye brukere til MyHPSupport Business

Sekundære forretningskunder og nye brukere må registrere seg hos tjenesten.

1. Sjekk e-posten din for invitasjons-e-post fra hpno-reply@hp.com.

Hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen, kan du gå til støttehjemesiden, bedriftsstøtte og deretter velge Registrer en konto. Fyll ut den nødvendige informasjonen, og klikk deretter på Registrer. Du vil motta en invitasjon.

2. Klikk på påloggingskoblingen i e-post-invitasjonen, og når påloggingsvinduet åpnes, velger du Ikke har en konto? Registrer deg for å registrere deg.

Komme i gang med støttesaker

Du kan nå opprette en ny sak, finne en eksisterende sak eller administrere kontrakter og garantier.

1. Gå til Bedriftsstøtte.

2. Velg Opprett en ny sak, Finn en eksisterende sak eller Administrer kontrakter og garantier.

Trenger du hjelp til å bruke MyHPSupport Business?

Se gjennom brukerhåndbøker, vanlige spørsmål eller kontakt bedriftsstøtte for å få hjelp.

Ytterligere muligheter for støtte