• Opplysning

• Tilbakemelding

Skrive ut på konvolutter med en HP-skriver

Skriv ut et navn og en adresse på konvolutter ved hjelp av en tekstbehandlingsapp, kontaktlisten din eller forhåndsformaterte maler.

Legge konvolutter i skriveren

Hvordan du legger i konvolutter, er avhengig av hva slags type skriver du har, og hvor papirskuffen er plassert.

ADVARSEL:

For å unngå fastkjørt papir eller skade på skriveren, skal du ikke skrive ut på konvolutter med hasper, vinduer, blanke overflater eller belagt foring. Hvis du skriver ut med en LaserJet-skriver, skal du ikke bruke konvolutter med selvklebende klaff eller andre syntetiske materialer som er mottakelig for varme.

1. Legg konvoluttene i hovedinnskuffen.

• Inkjet-skrivere med innskuff på fremsiden: Forsiden på konvolutten vendt ned og klaffen til venstre

Legge konvolutter i en Inkjet-skriver med innskuff på fremsiden
    • Inkjet-skrivere med innskuff på baksiden: Forsiden på konvolutten vendt opp og klaffen til venstre

Legge konvolutter i en Inkjet-skriver med innskuff på baksiden
    • LaserJet-skrivere med innskuff på fremsiden: Forsiden på konvolutten vendt opp og klaffen til venstre

Legge konvolutter i en LaserJet-skriver med innskuff på fremsiden
  2. Skyv inn lengde- og breddeskinnene til de stopper mot konvoluttkanten.

Skrive ut konvoluttene

Bruk en Windows- eller Mac-app for å sette opp en utskriftsjobb for konvolutter.