HP Computer Support

Tenker du på å oppgradere til Windows 11?

Før du gjør det, må du se om PC-en din kan kjøre Windows 11. Noen datamaskiner kan ha komponenter som ikke oppfyller Windows 11 minimumskrav til maskinvare. Sørg for å lese Oppgraderingsguide til Windows 11 (se lenker nedenfor) for mer informasjon.

Oppgraderingsguide til Windows 11

Flere støtte alternativer for dette emnet

Fiks problemer med å starte eller slå på datamaskinen din.

Lær hva du bør gjøre hvis du har en blank eller sort skjerm, blinken LED-lys eller pipekoder, hvis oppstart stanser ved logoskjermen eller hvis du har en feilmelding på en sort eller blå skjerm.

Løs oppstartsproblemer

Reparer problemer med skjerm og berøringsskjerm

Løs problemer med skjermen eller berøringskjermen, og lær hvordan du konfigurerer dette riktig.

Løs problemer med skjerm

Identifiser din datamaskin for å finne brukerhåndbøker og spesifikk produktinformasjon

Velg en produkttype for tips om hvordan du finner serienummeret

Søk kunnskapsdatabasen

left arrowright arrow