• Qualtrics-ikon

HP-datamaskinstøtte

Problem med Windows 10-operativsystem

Fiks problemer med Windows 10 på HP-datamaskinen din. Lær hvordan du forbereder datamaskinen for oppdatering til Windows 10, få tips og detaljert informasjon og finn ut hva du må gjøre hvis du opplever problemer.

Støtte for Windows 10

Flere støtte alternativer for dette emnet

Fiks problemer med å starte eller slå på datamaskinen din.

Lær hva du bør gjøre hvis du har en blank eller sort skjerm, blinken LED-lys eller pipekoder, hvis oppstart stanser ved logoskjermen eller hvis du har en feilmelding på en sort eller blå skjerm.

Løs oppstartsproblemer

Reparer problemer med skjerm og berøringsskjerm

Løs problemer med skjermen eller berøringskjermen, og lær hvordan du konfigurerer dette riktig.

Løs problemer med skjerm

Identifiser din datamaskin for å finne brukerhåndbøker og spesifikk produktinformasjon

Velg en produkttype for tips om hvordan du finner serienummeret

Søk kunnskapsdatabasen

Innebygget støtte for datamaskiner og skrivere
Land/område: