• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-Skriveroppsett (HP Smart app)

Bruke HP Smart-appen for mobilenheter til å skrive ut, kopiere, skanne, feilsøke problemer med skriveren og konfigurere en skriver på et trådløst nettverk.

Installer HP Smart-appen og konfigurer skriveren

Skaff deg HP Smart-appen til Android, Apple iOS og iPadOS, Windows og Mac for å konfigurere og bruke HP-skriveren din til å skrive ut, skanne, kopiere og administrere innstillinger.

Gjør følgende hvis du konfigurerer skriveren på et Wi-Fi-nettverk.

• Plasser skriveren og datamaskinen eller mobilenheten i nærheten av Wi-Fi-ruteren.

• Slå på Wi-Fi på datamaskinen eller mobilenheten, og koble til nettverket. Hvis datamaskinen kobles til nettverket med en Ethernet-kabel, må du midlertidig koble fra kabelen og bruke Wi-Fi-tilkoblingen under oppsettet.

• Aktiver Bluetooth på datamaskinen eller mobilenheten slik at HP Smart kan oppdage skriveren under oppsettet.

• Slå på Windows Update på Windows-datamaskiner for å sørge for at Windows alltid er oppdatert.

• Når du har installert HP Smart for iOS og Android, aktiverer du mobilenhetens posisjonstjeneste og tillater at appen kan bruke posisjonen din til å oppdage skriveren og tilby løsninger under oppsettet.

1. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows) eller HP Smart - Mac App Store.

Hvis du blir bedt om å logge deg på med Microsoft-kontoen for å bruke appen på tvers av enheter, kan du logge deg på eller klikke på Nei, takk for å fortsette.

Merk:

Koble fra et virtuelt privat nettverk (VPN) før du laster ned.

2. Hvis du konfigurerer HP Smart for første gang, må du opprette eller logge deg på en HP-konto for å få tilgang til alle skriverfunksjoner.

3. Klikk på Legg til skriver eller plusstegnet i HP Smart for å søke etter skriveren, og følg deretter instruksjonene for å fullføre oppsettet.

Hvis skriveren din ikke blir funnet, fortsetter du til neste trinn.

4. Gjenopprett standard nettverksinnstillinger på skriveren.

• De fleste skrivere med berøringsskjerm eller meny: Fra Trådløs- eller Oppsett-menyen, velger du Nettverksoppsett eller Innstillinger, og deretter velger du Gjenopprett nettverksinnstillinger.

• Skrivere uten berøringsskjerm eller meny: Gå til Gjenopprett Wi-Fi setup-modus på HP-skriveren for å gjenopprette standardinnstillingene ved å trykke på knappene på skriveren.

5. Start skriveren på nytt innen to timer, lukk og åpne HP Smart på nytt, og prøv deretter å legge til skriveren igjen.

Bruke HP Smart-appen

Skriv ut, skann og kopier ved å klikke på HP Smart-appens startskjermbilde. Du kan også kontrollere skriverstatus, feilsøke problemer, bestille rekvisita og angi skriverinnstillinger.

Eksempel på HP Smart-appens startskjermbilde (mobil, datamaskin)

Eksempel på HP Smart-appens startskjermbilde (mobil, datamaskin)
  • Hvis du vil skrive ut, velger du en type utskriftsjobb fra startskjermbildet, velger elementet som skal skrives ut, bruker fotoredigeringsverktøy hvis nødvendig, og endrer deretter eventuelle utskriftsinnstillinger.

• Hvis du vil skanne, velger du å skanne fra skannerglasset eller dokumentmateren, importerer et bilde, eller bruker datamaskinen eller mobilenheten til å ta et bilde eller dokument. Du kan bruke redigeringsverktøyene hvis det er nødvendig, og deretter skrive ut, lagre eller dele det skannede elementet. Gå til Hvordan skanne med en HP-skriver for å få mer informasjon.

• Hvis du vil kopiere (bare Android og iOS), åpner du Kopier-flisen, bruker kameraet til å ta opp et dokument eller et bilde, velger størrelse og antall kopier, og skriver deretter ut elementet i farge eller svart/hvitt.

• Hvis du vil administrere skriveren, klikker du på bildet av skriveren på startskjermbildet for å endre innstillinger og alternativer, kontrollere skriverens status med mer.

• Hvis du vil legge til eller fjerne startskjermbildene, velger du Tilpass fliser nederst på skjermen (Android, iOS) eller i App-innstillinger (Windows, Mac).

• Hvis du vil ha informasjon om andre appfunksjoner, kan du velge ett av følgende dokumenter:

• Diagnose & Fix: Kjør dette feilsøkingsverktøyet som er innebygd i HP Smart-appen for Mac- og Windows-datamaskiner, hvis du opplever problemer med skriveren.

• Print Anywhere: Bruk skriveren når du ikke er hjemme og har tilgang til et mobilnettverk eller Wi-Fi med Internett-tilgang.

• Snarveier: Opprett snarveier med ett trykk (tidligere kalt Smart Tasks) for å fullføre repeterende oppgaver som e-postsending, utskrift og lagring av skannede dokumenter raskt.

• Mobil faks: Send trygt dokumenter til en faksmaskin eller en fakskompatibel skriver.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.