HP Kundsupport - kontroll av produktgaranti

• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-miscellaneous-portlet

Åtgärder
Läser in...

Kontrollera en produkts garanti

hp-detect-load-my-device-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-product-warranty-check

Åtgärder
Läser in...

Manuell kontroll av garanti
* Obligatoriska fält

Exempel: HU265BM18V
Exempel: C8375A, B8F40EA, H1P31AA
Genom att fylla i och lämna in detta formulär så godkänner du att dina uppgifter används i enlighet med HP:s sekretessbestämmelser. Läs mer om HP:s sekretesspolicy

hp-multi-product-warranty-check

Åtgärder
Läser in...

Kontrollera flera garantier

Ska du kontrollera fler än en garanti? Använd alternativet att kontrollera flera garantier samtidigt för att effektivisera processen.

hp-hero-support-search