HP Brukerstøtte – sjekk av produktgaranti

• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-miscellaneous-portlet

Handlinger
Laster inn...

Sjekk et enkelt produktgaranti

hp-detect-load-my-device-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-product-warranty-check

Handlinger
Laster inn...

Manuell garantisjekk
* Obligatoriske felt

Eksempel: HU265BM18V
Eksempel: C8375A, B8F40EA, H1P31AA
Ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet, godtar du bruk av dataene dine i samsvar med HPs personvernerklæring. Les mer om HPs personvernpolicy

hp-multi-product-warranty-check

Handlinger
Laster inn...

Sjekk flere garantier

Har du mer enn én garanti for sjekke? Bruk funksjon til å sjekke flere garantier for å effektivisere prosessen.