Product Image

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Color LaserJet Pro MFP M277 series

vaihe 2
Tunnistettu käyttöjärjestelmä:
os logo   Windows 10 (64-bittinen)

Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista varten. Ohjelmistopaketissa on kaikki ohjaimet, asennusohjelmat ja muut tulostimen ohjelmisto-CD:llä olevat hallintatyökalut.

HUOMAUTUS: Ladattavan kohteen suuren koon vuoksi HP suosittelee, että puhelinverkkoyhteyttä käyttävät asiakkaat tilaavat tämän ohjelmiston CD-levyllä. Verkosta tilaaminen ei ole mahdollista kaikissa maissa.

Seuraavat järjestelmävaatimukset koskevat Windows-käyttöjärjestelmiä:

• CD-ROM- tai DVD-asema tai Internet-yhteys
  • USB 1.1- tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 220 Mt vapaata kiintolevytilaa

Asentaminen:
Huomautus: Jos käytät USB-kaapelia tulostamisen yhteydessä, älä liitä sitä ennen kuin asennusohjelmaa kehottaa tekemään niin.
Sulje käynnissä olevat ohjelmat.

1. Käynnistä tulostin.
  2. Napsauta tällä sivulla Lataa-painiketta.
    • Huomautus: Käyttöjärjestelmästä/selainversiosta riippuen toinen HP Download and Install Assistant -ikkuna saattaa olla auki, kun Lataa-vaihtoehto valitaan. Käytä tätä Download Assistant -apuohjelmaa, jos et tiedä, miten tai mihin tulostinohjelmisto ladataan. HP Download and Install Assistant -apuohjelman pitäisi aloittaa ohjelmiston asennus automaattisesti, kun se on ladattu.
    • Jos et käytä Download and Install Assistant -apuohjelmaa tai se ei ole käytettävissä valitun latauksen yhteydessä, noudata seuraavia vaiheita.
  3. Valitse Suorita. Tiedosto tallennetaan väliaikaiseen kansioon tietokoneessasi.
  4. Valitse uudelleen Suorita. Tiedostot puretaan ja asennus alkaa automaattisesti.
  5. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Jos haluat tehdä asennuksen myöhemmin, valitse Tallenna vaiheessa 4 ja valitse tallennuspaikka kiintolevyltä. Kun haluat suorittaa asennuksen, etsi tiedosto ja kaksoisnapsauta sitä. Tiedostot puretaan ja asennus käynnistyy automaattisesti. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Huomautus: Joissakin uudemmissa käyttöjärjestelmissä hp.com-ohjelmistoratkaisu saattaa latauksen jälkeen olla myös tietokoneen Tämä tietokone – Lataukset-kansiossa.

vaihe 3

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme