HP-tietokonetuki

Windows 10 -käyttöjärjestelmän ongelmat

Korjaa Windows 10:een liittyviä ongelmia HP-tietokoneessasi. Opi valmistelemaan tietokoneesi Windows 10 -päivitystä varten, lue vinkkejä ja lisätietoja ja ota selvää, kuinka toimia ongelmatapauksissa.

Windows 10 -tuki

Lisää tämän aiheen tukivaihtoehtoja

Korjaa tietokoneen käynnistykseen liittyviä ongelmia

Opi toimimaan näytön ollessa tyhjä tai pimeä, merkkivalon vilkkuessa tai äänimerkin kuuluessa, käynnistyksen pysähtyessä logonäyttöön tai virheviestin näkyessä mustalla tai sinisellä näytöllä.

Korjaa käynnistyksen ongelmia

Korjaa näytön ja kosketusnäytön ongelmia

Ratkaise näytön ja kosketusnäytön ongelmia ja opi määrittämään näytön asetukset.

Korjaa näytön ongelmia

Tunnista tietokoneesi käyttöoppaita ja tarkempia tuotetietoja varten

Valitse tuotetyyppi, niin saat vinkkejä sarjanumeron löytämiseen

Etsi tietämyskannastamme

Sisäänrakennettu tietokone- ja tulostintuki