• Palaute

HP-tulostimen asennus (HP Smart -sovellus)

Käytä HP Smart -sovellusta tietokoneiden ja mobiililaitteiden tulostamiseen, kopioimiseen, skannaamiseen, tulostinongelmien vianmääritykseen ja tulostimen määrittämiseen langattomaan verkkoon.

HP Smart -sovelluksen asentaminen

Hanki HP Smart -sovellus Android-, Applen iOS- tai iPadOS-käyttöjärjestelmiin, Windowsiin ja Maciin.

1. Lataa HP Smart -sovellus ( 123.hp.com Android, Applen iOS, iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows) tai HP Smart – Mac App Store (Mac).

Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään Microsoftin kanssa käyttääksesi sovellusta eri laitteissa, voit kirjautua sisään tai valita Ei, kiitos jatkaaksesi.

Huomautus:

Katkaise yhteys VPN (Virtual Private Network) -yhteyteen ennen lataamista.

2. Jos asennat HP Smart -ohjelmaa ensimmäistä kertaa, sinun on luotava HP-tili tai kirjauduttava tilille, jotta voit käyttää kaikkia tulostimen toimintoja.

Asenna tulostin HP Smart -sovelluksella

Lisää tulostin HP Smart -ohjelmistoon ja muodosta yhteys tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen noudattamalla ohjeita.

Huomautus:

HP+ -tulostimissa tulostimen asetusten määrittämiseen saatetaan tarvita lisää ohjeita, kuten HP+ -valinnan ja HP-tilin luonnin.

1. Jos asennat tulostinta Wi-Fi-verkossa, valmistele tulostin asennusta varten.

• Aseta tulostin ja tietokone tai mobiililaite Wi-Fi-reitittimen lähelle.

• Ota Wi-Fi-yhteys käyttöön tietokoneessa tai mobiililaitteessa ja muodosta yhteys verkkoon. Jos tietokone on liitetty verkkoon Ethernet-kaapelilla, irrota kaapeli väliaikaisesti ja käytä Wi-Fi-yhteyttä asetusten määrittämisen aikana.

• Ota Bluetooth käyttöön tietokoneessa tai mobiililaitteessa, jotta HP Smart voi tunnistaa tulostimen asennuksen aikana.

• Ota Windows-tietokoneissa käyttöön Windows Update ja varmista, että Windows on aina ajan tasalla.

• Kun HP Smart on asennettu iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin, ota mobiililaitteen sijaintipalvelu käyttöön ja salli sovelluksen käyttää sijaintiasi tulostimen tunnistamiseen ja tarjoaa ratkaisuja määrityksen aikana.

2. Avaa HP Smart.

• Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun avaat HP Smart -ohjelman, sovellus yrittää tunnistaa ja määrittää tulostimen. Viimeistele tulostimen määritys noudattamalla ohjeita.

• Jos tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun avaat HP Smart -ohjelman, etsi tulostin valitsemalla Lisää tulostin tai plusmerkki. Viimeistele tulostimen määritys noudattamalla ohjeita.

Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä eikä tulostinta löydy, jatka seuraavaan vaiheeseen.

3. Wi-Fi-asetustilan palauttaminen.

• Useimmat tulostimet, joissa on kosketusnäyttö tai valikko: Avaa Langaton tai Asetukset -valikko, valitse Verkkoasetukset tai Asetukset ja valitse sitten Palauta verkkoasetukset.

• Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäyttöä tai valikkoa: Siirry kohtaan HP-tulostimen Wi-Fi-asennustilan palauttaminen palauttaaksesi oletusasetukset painamalla tulostimen painikkeita.

4. Sulje kaksi tuntia, avaa HP Smart uudelleen ja lisää tulostin uudelleen.

5. Viimeistele tulostimen määritys noudattamalla ohjeita.

Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa HP Smart -sovelluksella

Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa HP Smart -sovelluksen aloitusnäytön ruuduista. Voit myös tarkistaa tulostimen tilan, määrittää ongelmia, tilata tarvikkeita ja määrittää tulostimen asetuksia.

Esimerkki HP Smart -sovelluksen aloitusnäytöstä (mobiililaite, tietokone)

Esimerkki HP Smart -sovelluksen aloitusnäytöstä (mobiililaite, tietokone)
  • Voit tulostaa valitsemalla tulostustyötyypin aloitusnäytöstä, valitsemalla tulostettavan kohteen, käyttämällä tarvittaessa valokuvan muokkaustyökaluja ja muuttamalla sitten tulostustyön asetuksia.

• Voit skannata valitsemalla skannauksen tulostimen skannerin lasilta tai asiakirjansyöttölaitteesta, tuomalla valokuvan tai tallentamalla valokuvan tai asiakirjan tietokoneen tai mobiililaitteen kameralla. Voit käyttää muokkaustyökaluja tarvittaessa ja tulostaa, tallentaa tai jakaa skannatun kohteen. Lisätietoja on kohdassa .

• Kopioiminen (vain Android, iOS), avaa Kopioi-ruutu , käytä kameraa asiakirjan tai kuvan tallentamiseen, valitse kopioiden koko ja määrä ja tulosta materiaali sitten värillisenä tai mustavalkoisena.

• Voit hallita tulostinta napsauttamalla tulostimen kuvaa aloitusnäytössä, jotta voit muuttaa asetuksia ja asetuksia, tarkistaa tulostimen tilan ja tehdä muita toimintoja.

• Voit lisätä tai poistaa aloitusnäytön ruutuja valitsemalla näytön alareunassa (Android, iOS) tai Sovellusasetukset (Windows, Mac) olevat ruudut.

• Lisätietoja sovelluksen muista ominaisuuksista saat valitsemalla jonkin seuraavista linkeistä:

• Vianmääritys ja korjaus: Suorita tämä Mac- ja Windows-tietokoneille tarkoitettu HP Smart -sovelluksen sisäänrakennettu vianmääritystyökalu, jos tulostimesi kanssa on ongelmia.

• Print Anywhere: Käytä tulostinta, kun olet poissa kotona ja käytössäsi on matkapuhelinverkko tai Wi-Fi-yhteys Internetiin.

• (Pikavalinnat): Luo yksikosketuspikavalintoja (aiemmin Smart Tasks) suorittaaksesi nopeasti toistuvia tehtäviä, kuten lähettää sähköpostia, tulostaa ja tallentaa skannauksia.

• Mobiilifaksi: Lähetä asiakirjat turvallisesti faksilaitteeseen tai faksitoimintoon.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko sinulla vielä kysyttävää? Etsi lisää vastauksia ja ohjeita.