Product Image

Opsætningsvejledning til printer for: HP Smart Tank 530-serien

trin 2
Registrer operativsystem:
os logo   Windows 10 (64-bit)

HP Smart vil hjælpe dig:

• Installer printersoftware og -drivere
  • Opret en HP-konto, og registrer printeren
  • Slut printeren til Wi-Fi, ilæg papir, og installer patroner
Efter installationen kan du bruge HP Smart-softwaren til at udskrive, scanne og kopiere filer, udskrive eksternt, tilmelde dig instant ink* og meget mere.

BEMÆRK:
  • Afbryd forbindelsen til Virtual Private Network (VPN), før du downloader.
  • Hvis du bliver bedt om at logge på en Microsoft Store-konto, kan du enten logge på, oprette et eller lukke logonskærmbilledet og fortsætte med at installere HP Smart.
*Der kan forekomme begrænsninger. Gælder muligvis ikke for alle lande/områder.

trin 3

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.