• Oplysning

• Feedback

Opsætning af printere fra HP (USB-kabel)

Konfigurer din printer til en USB-forbindelse på en Windows- eller Mac-computer eller en Chromebook.

Alternative USB-forbindelser

Konfigurer en USB-printerforbindelse med en anden metode.

Konfigurer en USB-printerforbindelse med en indbygget driver (Windows)

Når du tilslutter printerens USB-kabel, installerer og tilføjer Windows automatisk din printer for at få den grundlæggende udskrivnings funktionalitet.

1. Kontroller, at der er en åben, tilgængelig USB-port direkte på din computer. Hvis du bruger en USB-hub eller en dockingstation, vil printeren muligvis ikke modtage tilstrækkelig strøm til at fungere korrekt.

2. Slut printerens USB-kabel til computeren.

• Hvis meddelelsen "Fundet ny hardware" vises, skal du følge anvisningerne for at installere driveren og derefter sende et udskriftsjob for at bekræfte forbindelsen.

• Hvis printerens forbindelse eller udskriftsjob mislykkes, skal du fortsætte med disse trin.

3. Søg efter og åbn Printere og scannere.

4. Klik på Tilføj printer eller scanner.

• Hvis din printer findes på listen, skal du vælge den, klikke på Tilføj enhed og følge instruktionerne på skærmen for at installere driveren.

• Hvis din printer ikke findes på listen, skal du fortsætte med disse trin.

5. Klik på Den printer, jeg ønsker at installere, er ikke anført, og vælg derefter Tilføj en lokal printer eller en netværksprinter med manuelle indstillinger.

6. Klik på Næste, vælg Brug en eksisterende port, vælg (USB001: Virtuel printerport til USB) i rullemenuen, og klik derefter på Næste.

7. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Windows Update, og vent derefter på, at printerdriverne afslutter deres opdatering.

8. Under Producent skal du vælge HP eller Hewlett Packard. Vælg derefter navnet på printeren.

Valg af HP under Producent og derefter valg af printernavn
  9. Klik på Næste og følg anvisningerne på skærmen for at installere driveren.

10. Tag USB-kablet ud, og sæt det i igen.

Konfigurer en USB-printerforbindelse med en indbygget driver (Mac)

Når du tilslutter printerens USB-kabel, installerer og tilføjer macOS automatisk din printer for at få den grundlæggende udskrivnings funktionalitet.

1. Klik på ikonet for Apple, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Softwareopdatering. Installer alle tilgængelige opdateringer, og genstart derefter din Mac.

2. Kontroller, at der er en åben, tilgængelig USB-port direkte på din computer. Hvis du bruger en USB-hub eller en dockingstation, vil printeren muligvis ikke modtage tilstrækkelig strøm til at fungere korrekt.

3. Klik på ikonet Apple, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Printere og scannere, Udskriv og scan eller Udskriv og fax.

4. Hvis din printer vises på listen, skal du vælge den og derefter klikke på minustegnet for at fjerne printeren.

5. Slut printerens USB-kabel til computeren.

6. Hvis du bliver bedt om at downloade ny software, skal du følge instruktionerne for at installere den.

7. Bekræft, at din printer findes på listen med Printere.

• Hvis din printer findes på listen, er opsætningen færdig.

• Hvis ikke din printer findes på listen, skal du fortsætte med disse trin.

Eksempel på vinduet Printere og scannere med Printere vist
  8. Klik på plustegnet, klik på Tilføj printer eller scanner, og vælg derefter på navnet på din printer.

9. Fra rullemenuen Brug eller Udskriv vha. skal du vælge AirPrint eller Secure AirPrint og derefter klikke på Tilføj.

Hvis AirPrint ikke er en tilgængelig som indstilling, skal du vælge printerens navn eller klikke på Vælg software for at vælge en driver.
    Bekræftelse af, at AirPrint er valgt i menuen Brug