HP computer support

Vil du opgradere til Windows 11?

Inden du går i gang, skal du se, om din PC kan køre Windows 11. Visse computere kan have komponenter, som ikke opfylder minimumskravene. Sørg for at læse Windows 11-opdateringsguiden (see link nedenfor) for yderligere oplysninger.

Windows 11-opdateringsguide

Flere support muligheder til dette emne

Løs problemer med at genstarte eller tænde din PC

Lær hvad du skal gøre, hvis du har en blank eller sort skærm, blinkende lysdiode eller biplyde, hvis genstart stopper ved logoskærm, eller hvis du får en fejlmeddelse på sort eller blå skærm.

Løs opstartsproblemer

Flere support muligheder til dette emne

Løs skærm og touchskærm problemer

Løs problemer med din skærm eller dit touchpanel, og lær hvordan du konfigurerer den korrekt.

Løs skærmproblemer

Identificer din computer til brugerhåndbøger og specifikke produktoplysninger

Vælg en produkttype for at få tips til at finde dit serienummer

Søg i vores Læringscenter

left arrowright arrow