MyHPSupport Business

MyHPSupport Business er et værktøj til HP virksomhedskunder til at oprette og spore supportsager, hvis de har et problem med en enhed.

Brug MyHPSupport Business til at få support som en lille virksomhed eller som en stor virksomhed eller kanal partner. Erhvervskunder kan bruge værktøjet som ét sted til at administrere og se kontrakter, produkter, kontooplysninger og deres supportsager.

Hvis du er enkelt og har brug for produktsupport, skal du gå til at Kontakt HP-kundesupport finde løsninger eller kontakte HP.

Brug MyHPSupport - Individuelle brugervejledning eller MyHPSupport - Company User Guide til at få flere oplysninger om MyHPSupport-funktioner og opgaver.

Opret en ny sag ved hjælp af HP Active Care (kun HP Active Care-kunder)

Hvis du har købt en HP Active Care Pack, kan du konfigurere et HP Active Care dashboard og oprette en support kabinet direkte fra fanen hændelige hændelser.

Når du registrerer HP Active Care-enheder, kan du installere HP-printerens software på hver enhed eller implementere HP Patrons-softwaren til alle diske fra HP Active Care-enheder på samme tid som ved hjælp af masseregistrering.

Hvis du vil lære om, hvordan du konfigurerer et HP Active Care dashboard, skal du se Anmode om et HP Active Care Dashboard.

Hvis du vil have yderligere hjælp til at registrere HP Active Care-enheder eller til opsætning af din HP Active Care-portal, skal du bruge MyHPSupport.

Metode til virksomhedskunder og nye brugere til MyHPSupport Business

Printerens erhvervskunder og nye brugere skal registreres med tjenesten.

1. Tjek din e-mail for at få invitationsmail fra hpno-reply@hp.com.

Hvis du ikke har modtaget e-mailen, skal du gå til supportsiden, Business Support og derefter vælge Registrer en konto. Udfyld de nødvendige oplysninger, og klik derefter på Registrer. Du vil modtage en invitation.

2. Klik på tilmeldingslinket i e-mailinvitationen, og når loginvinduet åbnes, skal du vælge Har du ikke en konto? Tilmeld dig til.

Kom i gang med supportsager

Du kan nu oprette en ny sag, finde en eksisterende sag eller administrere kontrakter og garantier.

1. Gå til Business Support.

2. Vælg Opret en ny sag, find en eksisterende sag eller Administrer kontrakter og garantier.

Har du brug for hjælp til at bruge MyHPSupport Business?

Gennemse brugervejledninger, ofte stillede spørgsmål, eller kontakt virksomhedssupport for at få hjælp.