Opsætningsvejledning til printer for: HP DeskJet 4100e All-in-One series

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)

HP Smart vil hjælpe dig:

• Installer printersoftware og -drivere
  • Opret forbindelse til Wi-Fi
  • Opret en HP-konto, og registrer din printer
  • Læg papir i, og installer blæk- eller tonerpatronerne
  • Tilmeld dig Til Instant Ink*
  • Udskriv fra en hvilken som helst enhed ved at installere HP Smart-software på alle enheder
BEMÆRK:
Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), før du downloader.

* Der kan være begrænsninger. Gælder muligvis ikke for alle lande/områder.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::