Skriv ut foton med en HP-skrivare

Skriv ut högkvalitativa foton genom att använda rätt papper och inställningar för utskriftsjobbet.

Tips för att skriva ut foton med kvalitet

• Använd HP-fotopapper: HP-fotopapper är optimerat för användning med Inkjet-skrivare och ger utskrifter av högkvalitet för handgjorda projekt eller inramning.

• Ta foton med hög upplösning: Bilder med högre upplösning blir tydligare och mer livfulla utskrifter.

• Redigera foton före utskrift.: Innan du skriver ut kan du använda redigeringsverktyg för att beskära bilden och förbättra färgerna, ljusstyrkan, kontrasten och eventuella andra inställningar för utseende.

• Väst Bäst eller Max DPI kvalitet i utskriftsinställningarna: Inställningar för hög utskriftskvalitet ger bäst resultat.

Lägg i fotopapper

Fyll på papper i fotofacket om din skrivare har ett, eller använd huvudpappersfacket.

Skriv ut fotot

Skriva ut fotot med HP Smart, Windows-appar och Mac-appar.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.