• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP-datorer - Lösa problem med Microsoft Edge-webbläsaren (Windows 10)

Detta dokument avser HP- och Compaq-datorer med Microsoft Edge-webbläsare och Windows 10.
Olika problem kan uppstå när du använder Microsoft Edge, inklusive anslutningsproblem, generell långsamhet, lösenordsproblem, problem med Adobe Flash-innehåll, förfrågningar om att använda Internet Explorer, problem med att importera favoriter, hemknappen misslyckas med att visas och problem med att ändra standardsökmotorn. Använd det avsnitt som bäst representerar problemet.