HP Produkter - Mitt operativsystem er ikke oppført på HP programvare- og drivernedlastinger

Hvis operativsystemversjonen som er installert på datamaskinen ikke er oppført på nedlastningssiden for programvaren for HP-produktet, har ikke HP noen programvare eller drivere for ditt produkt for dette operativsystemet. Alternative løsninger kan være tilgjengelige for HP-skriveren eller datamaskinen.

Kontroller at du har installert den nyeste OS-versjonen som støttes for HP-produktet, og at du har installert alle tilgjengelige oppdateringer. Å holde operativsystemet oppdatert bidrar til å forhindre problemer.

Hvis HP-produktet er en HP-skriver, kan det hende du finner en driver på 123.hp.com.

ADVARSEL:

Utvis forsiktighet når du bruker tredjeparts nettsteder som tilbyr nedlasting av HP-drivere eller diagnostikkverktøy. Noen nettsteder ser profesjonelle ut, men kan kreve avgifter, stjele personlig informasjon eller verre.

Installer bare PC BIOS fra HP. Hvis du installerer BIOS fra andre nettsteder, kan det føre til tap av data eller funksjonalitet.