HP Color LaserJet Managed MFP E67650, E67660 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra

Figur : Plasseringen av komponenter foran
    Figur : Plasseringen av andre komponenter foran
  1. Dokumentmaterdeksel (tilgang for fjerning av fastkjørt papir)
  2. Dokumentmaterens innskuff
  3. Utskuff for dokumentmaterNår langt papir mates gjennom dokumentmateren, må du forlenge papirstopperen på høyre side av utskuffen.
  4. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  5. Høyre deksel (tilgang til varmeelement og for fjerning av fastkjørt papir)
  6. Skuff 1
  7. Av/på-knapp
  8. Skuff 2
  9. Modellnavn
  10. Frontdeksel (tilgang til tonerkassettene)
  11. Utløserknapp for kassettdeksel (for å åpne frontdekselet)
  12. Standard utskuff
  13. USB-port med enkel tilgang (på siden av kontrollpanelet)Sett inn en USB-flashstasjon for utskrift eller skanning uten en datamaskin eller for å oppdatere printerfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  14. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)
  15. Fysisk tastatur (bare Flow-modeller). Trekk tastaturet rett ut for å bruke det.Lukk tastaturet når det ikke er i bruk.
  16. 1 x 550-arks papirmater med stativ (tilleggsutstyr)
  17. Høyre deksel for 1 x 550-arks papirmater med stativ(gir tilgang til fastkjørt papir)
  18. Stiftekassettdeksel (bare z-modeller)
  19. Høyre deksel for postboks med stifter (bare z-modeller)(gir tilgang til fastkjørt papir)
  20. 3 x 550-arks papirmater med stativ (tilleggsutstyr)
  21. 900-arks postboks med stifter, 3-skuffer (bare z-modeller)
  22. Høykapasitetspapirmater og 550-arks papirmater med stativ (tilleggsutstyr)

Skriver, sett bakfra

Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Deksel for formatereringsenhet
  2. Formaterer (med grensesnittporter)
  3. Venstre deksel (tilgang til toneroppsamlerenheten)
  4. Strømtilkobling
  5. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  6. Etikett med serienummer og produktnummer

Grensesnittporter

Figur : Grensesnittporter
  1. Faksport (bare z-modeller. Porten er dekket til på dh-modellen.)
  2. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) 10/100/1000
  3. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  4. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.

Kontrollpanelvisning

På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Du kan når som helst gå tilbake til startskjermbildet ved å berøre Hjem-knappen på venstre side av kontrollpanelet på skriveren, eller berøre Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene til skriverens kontrollpanel, kan du gå til www.hp.com/support/colorljE67650mfp eller www.hp.com/support/colorljE67660mfp Velg Veiledninger og deretter velge Generell referanse.
merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverens kontrollpanel
  1. Hjem-knapp
  2. Programområde
  3. Tilbakestill-knappen
  4. Påloggings- eller avloggings-knapp
  5. Informasjon-knapp
  6. Hjelp-knapp
  7. Gjeldende tid
  8. Start kopiering-knapp
  9. Kopiantall
  10. Startskjermens sideindikator
  11. Tastatur(Bare Flow-modeller)
  12. USB-port med enkel tilgang
  13. Lomme for integrering av maskinvare (HIP)

Slik bruker du kontrollpanelet

Bruk følgende handlinger til å bruke skriverens kontrollpanel.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.