HP Brukerstøtte – sjekk av produktgaranti

Laster inn...

hp-multi-product-warranty-check

Laster inn...

Oppsummering av produktgarantiresultater

Utløpsdatoer baserer på kjøpsdatoer og er et estimat av den faktiske garantiperioden. Trykk på "Vis detaljer" for å fullføre opplysninger om produktgaranti, inkludert grunnleggende garantiperiode.

Sorter listen etter:

Sjekk garantistatus for flere produkter Skriv manuelt inn til tjue serienumrene nedenfor og trykk på "Send". Det er minst en feil i feltene nedenfor. Skriv inn riktige opplysningene i følgende rekker

Sjekk garantistatus for flere produkter Skriv manuelt inn til tjue serienumrene nedenfor og trykk på "Send". Det er minst en feil i feltene nedenfor. Skriv inn riktige opplysningene i følgende rekker

* Obligatoriske felt

Én eller flere av verdiene du har angitt, er ikke tillatt.

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Oppgi et gyldig serienummer

Merk: Ekstra tid vil være nødvendig å sjekke flere serienumre.

Ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet, godtar du bruk av dataene dine i samsvar med HPs personvernerklæring.