Automatisk oversættelse af denne side er leveret af Microsoft Translator

Fjernudskrivningstjenesten er ikke tilgængelig i HP Smart-appen (iOS)

Tjenesten Fjernudskrivning i HP Smart til Apple iPhone og iPad understøttes ikke længere fra den 07. oktober 2020 og vises ikke længere som udskrivningsmulighed. Fortsæt med at udskrive eksternt med Print Anywhere eller HP ePrint.

Fjernudskrivningstjenesten i HP Smart-appen

Indstillinger for fjernudskrivning

Brug Print Anywhere eller ePrint til at printe eksternt og dele printeradgang med andre.

• Udskriv hvor som helst med HP Smart-appen: Send udskriftsjob fra et eksternt sted med HP Smart-appen, når du er væk fra printeren. Fås med HP+-printere, og udvalgte modeller, der ikke er HP+-modeller, der er udgivet i efteråret 2020 og senere. For mere information, gå til Print Anywhere med HP Smart-appen.

• HP ePrint: Send udskriftsjobs sikkert fra en e-mailkonto, når der er forbindelse til internettet. Tilgængelig med printere, der er udgivet før efteråret 2020, der understøtter webtjenester. For mere information, gå til Udskriv med HP ePrint.