• Oplysning

• Feedback

HP-printere – Udskriv med HP ePrint

HP ePrint er en sikker cloud-baseret tjeneste, som lader dig udskrive ved hjælp af en e-mailkonto med en aktiv internetforbindelse.

Bemærk:

Printere, der er lanceret efter efteråret 2020, understøtter ikke HP ePrint. Som alternativ kan du bruge Print Anywhere. For mere information, gå til Print Anywhere med HP Smart-appen.

Find printerens e-mailadresse

Du kan finde printerens ePrint-e-mailadresse på printerens kontrolpanel eller via din HP-konto.

Sørg for, at printeren er tilsluttet det lokale netværk trådløst, eller der er oprettet forbindelse med et Ethernet-kabel, og at du har internetadgang. Hvis du konfigurerer printerforbindelsen på en computer med et USB-kabel, fungerer HP ePrint ikke.

Følg de angivne trin for at aktivere webtjenester eller gøre krav på din printer, hvis du bliver bedt om det.

• Fra printerens kontrolpanel: Tryk på ikonet eller knappen HP ePrint, eller naviger til Opsætning af webtjeneste, Netværksopsætning eller Indstillinger for trådløs forbindelse for at finde menuen Webtjenester. ePrint-e-mailadressen vises på skærmen Webtjenester.

Eksempel på printerens e-mailadresse på skærmen Webtjenester
  • Fra din HP-konto skal du gøre følgende: Log på HP Smart (på engelsk). ePrint-e-mailadressen findes ved siden af navnet på din printer.

Placering af printerens e-mailadresse på HP Smart-webstedet

Udskriv med ePrint

Send et ePrint-job til din printer med ePrint-e-mailadressen.

1. Fra din e-mailkonto skal du oprette en ny e-mail eller åbne den e-mail, du vil udskrive, og derefter vælge indstillingen Videresend.

2. I feltet Til skal du angive printerens ePrint-e-mailadresse.

3. I feltet Emne skal du indtaste navnet på e-mailen.

4. Vedlæg op til 10 dokumenter eller fotos, og kontroller, at den samlede e-mailstørrelse er mindre end 10 MB.

Bemærk:

Digitalt underskrevne, krypterede, eller adgangskodebeskyttede dokumenter understøttes ikke af HP ePrint.

Eksempel på en e-mail fra et ePrint-job

Eksempel på en e-mail fra et ePrint-job
  5. Klik på Send for at sende e-mailen til printeren.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.