HP-printere – Udskriv med HP ePrint

HP ePrint er en sikker cloudbaseret tjeneste, som lader dig udskrive overalt, når du har en e-mailkonto og en aktiv internetforbindelse.

Find printerens e-mailadresse

Du kan finde printerens ePrint-e-mailadresse på printerens kontrolpanel eller på din HP-konto.

• Fra printerens kontrolpanel: Tryk på ikonet eller knappen HP ePrint, eller naviger til Opsætning af webtjenester, Netværksopsætning eller Indstillinger for trådløs forbindelse for at finde menuen Webtjenester. ePrint-e-mailadressen vises på skærmen Webtjenester.

Eksempel på printerens e-mailadresse på skærmen Webtjenester
  • Fra din HP-konto skal du gøre følgende: Log ind på HP Smart. ePrint-e-mailadressen findes ved siden af navnet på din printer.

Placering af printerens e-mailadresse på HP Smart-webstedet

Udskriv med ePrint

Send et ePrint-job til din printer med ePrint-e-mailadressen.

1. Fra din e-mailkonto skal du oprette en ny e-mail eller åbne den e-mail, du vil udskrive, og derefter vælge indstillingen Videresend.

2. I feltet Til skal du angive printerens ePrint-e-mailadresse.

3. I feltet Emne skal du indtaste navnet på e-mailen.

4. Vedlæg op til 10 dokumenter eller fotos, og kontroller, at den samlede e-mailstørrelse er mindre end 10 MB.

Bemærk:

Digitalt underskrevne, krypterede, eller adgangskodebeskyttede dokumenter understøttes ikke af HP ePrint.

Eksempel på en e-mail fra et ePrint-job

Eksempel på en e-mail fra et ePrint-job
  5. Klik på Send for at sende e-mailen til printeren.

Ofte stillede spørgsmål

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.

Hvad sker der, hvis mit ePrint-job ikke blev udskrevet?

Kontroller, at printeren er klar til at modtage et ePrint-job, og at jobbet opfylder kravene til udskrivning.

1. Sørg for, at webtjenester er aktiveret.

• Printere med berøringsskærm: Tryk på ikonet for HP ePrint, og tryk derefter på Indstillinger. Eller gå til menuen Webtjenester under Netværksopsætning eller Indstillinger for trådløs forbindelse. Hvis du bliver bedt om det, skal du følge vejledningen for at aktivere webtjenester.

• Printere uden berøringsskærm: Udskriv en netværkskonfigurationsside eller en testside for at hente printerens IP-adresse, og angiv den derefter i en webbrowsers adresselinje for at åbne den integrerede webserver. Klik på fanen Webtjenester for at aktivere funktionen.

2. Kontroller, at udskriftsjobbet opfylder kravene til ePrint-e-mail.

• Indtast printerens e-mailadresse i feltet "Til": Flere e-mailadresser kan medføre, at ePrint-jobbet mislykkes.

• Tilføj tekst i emnefeltet: Et tomt emnefelt kan annullere ePrint-jobbet.

• Medtag højst 10 vedhæftede filer: Den samlede størrelse af e-mailen, herunder vedhæftede filer, må ikke overstige 10 MB.

Eksempel på en ePrint-job-e-mail Eksempel på en ePrint-job-e-mail

3. Hvis du har en vedhæftet fil, skal du kontrollere, at den er kompatibel.

• Fotos skal være af filtypen GIF, JPG, PNG, BMP eller TIFF og skal have en opløsning på mindst 100 pixel.

• Dokumenter skal være af filtypen PDF, HTML, TXT, Microsoft Word, PowerPoint eller Excel. Med HP ePrint kan du ikke udskrive digitale signerede, krypterede eller adgangskodebeskyttede dokumenter.

4. Sørg for, at e-mailadressen har tilladelse til at sende ePrint-job til din printer. Log ind på HP Smart-kontoen. Under ePrint-adgang kan du vælge Åben for alle, så alle kan sende ePrint-job, eller du kan vælge Tilladt, indtaste en e-mailadresse og derefter klikke på Tilføj.

5. Sørg for, at ePrint-indstillingerne stemmer overens med de ønskede indstillinger for udskriftsjobbet. Log ind på HP Smart. Du kan tilpasse de ønskede udskriftsindstillinger under Indstillinger for ePrint. Tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af printermodellen.

Som standard udskriver ePrint-jobs enkeltsidet og i samme farve og retning som originalen. Dokumenter udskrives på enten letter- eller A4-papir, og fotos udskrives på 101,6 x 152,4 mm (4 x 6 tommer) papir.

Hvad er kravene til udskrivning med HP ePrint?

Hvis du vil udskrive med HP ePrint, skal du sikre dig, at din printer, computer eller mobilenhed opfylder følgende krav.

• Din printer understøtter HP ePrint.

• Printere med en kontrolpanelmenu: Led efter et HP ePrint-ikon eller et Webtjenester-ikon på printeren eller kontrolpanelets skærm.

Eller naviger til Opsætning af webtjenester, Netværksopsætning eller Indstillinger for trådløs forbindelser for at bekræfte, at den har menuen Webtjenester.

• Printere uden en kontrolpanelmenu: Tryk på knappen Oplysninger for at udskrive en rapport med printeroplysninger. Se efter understøttelse af HP ePrint eller webtjenester på udskriften.

• Din printer, computer og mobilenhed har forbindelse til netværk med en aktiv internetforbindelse. Hvis du tilslutter din printer med et USB-kabel, fungerer HP ePrint ikke.

Kræves der en HP Smart-konto for at bruge HP ePrint?

Nej, en HP-konto er ikke påkrævet for at bruge HP ePrint eller printerens grundlæggende funktioner som f.eks. opsætning, scanning og udskrivning.

Når du tilmelder dig en HP-konto (tidligere HP Connected), vil du få adgang til yderligere webtjenester og indstillinger, som f.eks. oprettelse af en brugerdefineret ePrint-e-mailadresse, administration af ePrint-adgang, ændring af indstillinger for ePrint-job og adgang til dit Instant Ink-abonnement, hvis det er relevant.

Hvordan skifter jeg indstillinger for et ePrint-job?

Du skal bruge din HP-konto (tidligere HP Connected) til at skifte indstillingerne for dit ePrint-job.

Bemærk:

Som standard udskriver ePrint-jobs enkeltsidet og i samme farve og retning som originalen. Dokumenter udskrives på enten letter- eller A4-papir, og fotos udskrives på 101,6 x 152,4 mm (4 x 6 tommer) papir.

1. Log ind på HP Smart.

2. Rediger de indstillinger, du ønsker, under Indstillinger for ePrint.

Bemærk:

De tilgængelige ePrint-indstillinger varierer afhængigt af printermodellen.

Eksempel på Indstillinger for ePrint

Hvem kan sende et ePrint-job til min printer?

Som standard kan alle, som kender printerens e-mailadresse, udskrive til din web-aktiverede printer. Du kan bruge din HP Smart-konto (tidligere HP Connected) til at blokere andre fra at sende HP ePrint-job til din printer eller administrere tilladte afsendere.

Hvordan skifter jeg min ePrint-e-mailadresse?

Brug din HP Smart-konto til at ændre din ePrint-e-mailadresse.

1. Log på HP Smart.

2. Under ePrint-adresse skal du indtaste det navn, du vil bruge, og derefter klikke på Send.

Klik på Send
  3. Informer eventuelle øvrige autoriserede brugere om adressen.

Hvorfor viser informationssiden en brugerdefineret ePrint-e-mailadresse?

Printeren er allerede føjet til en HP Smart-konto (tidligere HP Connected).

Hvis du har købt eller har fået en brugt printer, og den tidligere ejer ikke har fjernet webtjenester fra printeren, kan printeren stadig være knyttet til den tidligere ejers HP Smart-konto. Slå webtjenester fra, og udskriv derefter en ny informationsside med en ny printerkode.