HP-printere - Print Anywhere med HP Smart-appen

Print Anywhere er en funktion i HP Smart-appen til Android, Apple iOS, Windows 10 og macOS. Send fjernudskriftsjob, og kontroller printerstatus med Print Anywhere.

Aktiver Print Anywhere

Print Anywhere er tilgængelig på udvalgte printere. Åbn HP Smart-appen for at se, om din printer er understøttet og for at konfigurere tjenesten.

1. Sørg for, at din computer eller mobilenhed og printeren er tilsluttet dit trådløse netværk.

2. Åbn HP Smart-appen. Hvis du ikke har HP Smart-appen installeret, skal du downloade den fra 123.hp.com eller fra din foretrukne appbutik.

3. På startskærmen skal du klikke på din printer for at åbne informationsskærmen.

• Hvis Print Anywhere eller Aktiver Print Anywhere vises under Valgmuligheder eller Indstillinger, er din printer understøttet. Gå videre til næste trin.

• Hvis indstillingen Print Anywhere ikke findes på listen, understøttes din printer ikke.

Menuen Print Anywhere i HP Smart
  4. Aktiver Print Anywhere.

Bemærk:

Print Anywhere er automatisk aktiveret på alle HP+-printere eller andre HP-printere med udskrivningsplaner.

• iOS og Android: Tryk på Aktiver Print Anywhere, og følg derefter eventuelle prompter for at logge på din HP-konto eller for at oprette en.

• Windows og macOS: Klik på kontoikonet for at logge på din HP-konto eller for at oprette en, og gå derefter til indstillingen Print Anywhere og klik på Aktiver.

Bemærk:

Hvis der ikke vises en bekræftelse, skal du gå til HP Smart og logge på. Tilføj din printer med den printerkode, du oprindeligt brugte til at konfigurere printeren, og gå derefter tilbage til HP Smart-appen for at bekræfte, at Print Anywhere er aktiveret.

Brug Print Anywhere

Med Print Anywhere kan du fjernudskrive, kontrollere printerstatus og dele printeradgang med andre.

Bemærk:

Nogle HP Smart-app-funktioner og printerindstillinger i appen er ikke tilgængelige med Print Anywhere.

1. Opret forbindelse fra din computer eller mobilenhed til et mobilnetværk eller et hvilket som helst trådløst netværk med internetadgang.

2. Brug din printer med Print Anywhere.

• Udskriv fra HP Smart: Vælg din printer med skyikonet , og vælg derefter et af Udskriv-felterne.

• Udskriv fra Windows 10 og Android-apps: Udskriv fra alle apps, der har en Udskriv-menu. Fjernprinteren viser printerens e-mailadresse.

• Lav kopier (Android, iOS og udvalgte printermodeller): I HP Smart skal du trykke på feltet Kopier for at bruge enhedens kamera til at kopiere et dokument eller foto, som du derefter kan redigere og udskrive.

• Del din printer: Lad andre sende fjernudskriftsjob til din Print Anywhere-printer. Aktiver Privat afhentning (kun HP+-printere) for at stoppe udskriftsjobbet, indtil den person, der har sendt det, er i nærheden af printeren.

• Administrer din printer: Tryk på printerikonet for at skifte printerindstillinger, få vist printeroplysninger og rapporter og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.