Fouten bij de HP Smart-app tijdens installatie en accountregistratie

Na het instellen van uw printer met de HP Smart-app mislukt de installatie en wordt een foutbericht of code weergegeven. Er kunnen fouten optreden als het HP account niet kan worden geactiveerd, de netwerkverbinding niet werkt of de installatie van de printerhardware niet is voltooid.

Zoek de combinatie die het apparaat aangeeft en volg dan de stappen om het probleem op te lossen.

Opmerking:

Voor hulp bij het instellen van HP Instant Ink en accountproblemen gaat u naar Accountbeheer van Instant Ink.