Välkommen till HP Kundsupport - Pensionerade produkter

Läser in...

hp-product-category-portlet

Läser in...

HP:s policy för produkter som inte längre stöds

HP avslutar normalt support för produkter efter 10 år. När en produkt har pensionerats tas det officiella HP-supportinnehållet (artiklar om felsökning, användarguider, hjälpvideor osv.) för produkten bort från HP:s webbplats. Ytterligare supportinnehåll kan fortfarande finnas tillgängligt via HP-forum eller på webbplatser från tredje part. HP tar inget ansvar för innehåll som skapats av tredje part.

Listan nedan innehåller produkter vars livscykel har avslutats. När du vill hitta din produkt börjar du med lämplig produktkategori och följer sedan stegen.