Byta bläckpatroner i HP ENVY 5000-skrivare

Byt ut nästan tomma eller tomma bläckpatroner i HP ENVY 5000-skrivare.

Patronnummer till HP ENVY 5010, 5012, 5014, 5020, 5030, 5032, 5034, 5052 och 5055

Nordamerika och Asien/Stillahavsområdet (exklusive Kina, Indien och Indonesien)

Mellanöstern, Afrika, Latinamerika och CIS

Kina, Indien och Indonesien

Västeuropa

65 Svart

65XL Svart

123 Svart

123XL Svart

803 Svart

803XL Svart

304 Svart

304XL Svart

65 Trefärgad

65XL Trefärgad

123 Trefärgad

123XL Trefärgad

803 Trefärgad

803XL Trefärgad

304 Trefärgad

304XL Trefärgad

Köpa nya bläckpatroner eller tonerkassetter

Ersättningsbläck- och toner går att köpa från HP och lokala återförsäljare.

1. Gå till HP:s butik.

2. Välj ditt land/region och språk.

3. Klicka på Bläck och toner högst upp på sidan.

4. Följ anvisningarna för att hitta och beställa bläckpatronerna till din skrivare.

Installera ersättningsbläckpatronerna

Installera nya bläckpatroner i HP ENVY 5000-skrivare.

1. Se till att det finns papper i huvudfacket och slå sedan på skrivaren.

2. Använd handtagen på vardera sidan av skrivaren för att lyfta åtkomstluckan för bläckpatronerna tills den låses fast.

Öppna locket för att komma åt patronerna
  3. Öppna luckan och dra försiktigt patronen uppåt och utåt ur hållaren.

Ta ut bläckpatronerna ur vagnen
  4. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen. Var noga med att endast hålla den i de svarta plastsidorna.

5. Ta bort tejpen från bläckpatronen.

Varning - risk för personskada:

Do not touch the copper-colored contacts or the ink nozzles, or reapply the protective tape. Touching these areas can result in an ink system failure.

Ta bort tejpen från bläckpatronen
  6. Sätt i bläckpatronen i den färgkodade hållaren, se till att den sitter ordentligt i vagnen och stäng luckan.

7. Stäng åtkomstlocket till patronerna.

8. Om en justeringssida skrivs ut automatiskt ska du följa anvisningarna på sidan för att rikta in patronerna och slutföra installationen.