HP skrivarinstallation (trådanslutet Ethernet-nätverk)

Använd en Ethernet-kabel för att ansluta skrivaren till ett nätverk och installera sedan skrivarens programvara.

Anslut skrivaren till nätverket (Ethernet)

Anslut skrivaren till routern, switchen eller hubben med en Ethernet-kabel.

1. Se till att det finns papper i huvudfacket och slå sedan på skrivaren.

2. Ta bort eventuella skydd eller skyddshöljen på Ethernet-porten på skrivarens baksida.

3. Anslut en Ethernet-kabel till skrivaren och till en ledig port på routern.

Ansluta en Ethernet-kabel till skrivaren och till en ledig port på routern

Anslut skrivaren till datorn eller en mobil enhet

Installera skrivardrivrutinen eller appen HP Smart för att konfigurera och ansluta skrivaren.

1. Se till att datorn eller den mobila enheten är ansluten till ditt lokala nätverk och har internetuppkoppling med stark signal.

2. Gå till 123.hp.com och ange skrivarens modellnamn och- nummer.

Tjänsten hittar automatiskt den senaste rekommenderade programvaran eller appen till din dator eller mobilenhet.

3. Hämta och kör drivrutinsfilen eller installera HP Smart-appen.

4. Följ den guidade installationen för att ansluta och börja använda skrivaren.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.