HP-datorer - Allvarligt fel i HP Connection Manager

Det här dokumentet avser bärbara HP-datorer med Windows 7 som har HP Connection Manager installerat.
När du öppnar Connection Manager inträffar ett allvarligt fel.
Figur : Allvarligt fel
hpConnectionManager.exe - Allvarligt fel

Lösning på det allvarliga felet

För att lösa det allvarliga felet ska du hämta och installera följande tre servicepack.
  1. Hämta och installera Microsoft .NET Framework 3.5 med Service Pack och starta sedan om datorn.
  2. Hämta och installera HP Software Framework och starta sedan om datorn.
  3. Hämta och installera HP Connection Manager och starta sedan om datorn.
HP Connection Manager öppnas nu utan felmeddelandet.