HP LaserJet Enterprise - Alternativet Skriv ut saknas på fliken Information i den inbäddade webbservern

Problem

När du försöker att skriva ut till en HP LaserJet Enterprise-modell från skrivarens inbäddade webbserver finns inte alternativet Skriv ut i det vänstra navigeringsfönstret på fliken Information.
Fliken Information, alternativet Skriv ut inaktiverat
Figur : Fliken Information, alternativet Skriv ut inaktiverat

Åtgärd

Aktivera alternativet Skriv ut på fliken Säkerhet.
  1. Klicka på fliken Säkerhet.
    obs!
    Du kan behöva administratörsbehörighet för att logga in och nå den här fliken.
  2. Välj Visa sidan Skriv ut på fliken Information.
    Figur : Fliken Säkerhet, alternativ för inbäddad webbserver, välj Visa sidan Skriv ut på fliken Information
  3. Bläddra till den nedre delen av sidan och klicka på Verkställ.
  4. Klicka på fliken Information. Alternativet Skriv ut finns i det vänstra navigeringsfönstret.
    Figur : Fliken Information, tillgängligt alternativ för Skriv ut

Berörda skrivare

HP LaserJet Enterprise-modeller.