Produktspecifikationer för stationära datorer HP ENVY 750-180no

Ariia-dator

Moderkort

Processor

Minne

Videografik

Ljud/audio

Nätverk

Hårddisk 1

Hårddisk 2

CD-/DVD-skivenhet

Minneskortläsare

Datorhölje

Strömförsörjning

I/O-portar

Tangentbord, mus och inmatningsenheter

Programvara

obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen för alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller når över angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den visade bilden.