• 2
  • Qualtrics-ikon
Information
CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

Välkommen till HP:s kundsupport. Hur kan vi hjälpa dig?

Identifiera din produkt för dess manual samt specifika produkt information

Ange ditt serienummer eller produktnamn

Välj en produkttyp för tips på hur du hittar ditt serienummer

Sök i vår kunskapsbas

Inbyggd support för dina PC-datorer och skrivare
Få fri leverans när du köper online nu.
Land/region: