Velkommen til HP Brukerstøtte - utgåtte produkter

Laster inn...

hp-product-category-portlet

Laster inn...

HPs retningslinjer for produkter som ikke lenger støttes

For de fleste produkter avslutter HP vanligvis støtten etter 10 år. Når et produkt er utgått, vil HPs offisielle støtteinnhold (feilsøkingsartikler, brukerveiledninger, videoer osv.) for produktet bli fjernet fra HPs nettsted. Ytterligere støtteinnhold kan fremdeles være tilgjengelig i HP-forumer eller på nettsteder som drives av tredjeparter. HP tar imidlertid ikke ansvar for innhold som er utarbeidet av tredjeparter.

Listen nedenfor inneholder produkter som ikke lenger støttes. Du finner produkter ved å begynne med den aktuelle produktkategorien og følge trinnene.