HP Business PC-er – PROBLEM med HP Piper Security kompatibilitet med Virtualization Based BIOS Security and SCE eller SAE

Hvis datamaskinen har virtualiseringsbasert BIOS-sikkerhet og Klikk på Enterprise (SCE) eller Sure Access Enterprise (SAE) aktivert, blir du bedt om å starte datamaskinen på nytt hver gang du starter den. Deaktiver virtualiseringsbasert BIOS-sikkerhet for å løse dette problemet.

Virtualization Based BIOS Security conflicts (Virtualization Based BIOS Security conflicts)

Bruk følgende tabell til å fastslå om virtualiseringsbasert BIOS-sikkerhetskonflikter med SCE eller SAE på datamaskinen.

Virtualization-baserte BIOS sikkerhetskonflikter

Windows-versjon

Sure Click Enterprise (Hyper-V aktivert i Windows)

Sure Click Enterprise (Hyper-V deaktivert i Windows)

Sure Access Enterprise

Windows 10, 1909 og høyere

Ingen konflikt

Konflikt

Konflikt

Windows 10, 1809 (LTSC)

Konflikt

Ingen konflikt

I/T

Windows 11

Ingen konflikt

Ingen konflikt

Konflikt

For å fastslå om Hyper-V er aktivert på datamaskinen, kan du søke etter og åpne Systeminformasjon for å kjøre Windows Systeminformasjon-appen. Hvis virtualiseringsbasert sikkerhet er satt til Kjører, er Hyper-V aktivert.

Kontrollere om virtualiseringsbasert sikkerhet kjører

Årsak til kompatibilitetsproblemet i HP Pavilion Security

På enkelte forretnings-PC-er med BIOS-versjon 01.00.00 eller høyere, gjør det mulig å aktivere Virtualization Based BIOS Security gir også en hypervislikasjon av fastvare. SAE og, i noen tilfeller, installerer SCE også en hypervisor. I disse tilfellene kan konflikten mellom hypervisorene føre til at HP Nc Security ber deg starte datamaskinen på nytt.

Deaktiver VIRTUALISERINGSbasert BIOS-sikkerhet

Inntil en BIOS-oppdatering er tilgjengelig, deaktiver virtualiseringsbasert BIOS-sikkerhet for å unngå eventuelle problemer.

Merk:

HP anbefaler at du aktiverer Virtualization Based BIOS Security på nytt etter at du har brukt BIOS-oppdateringen.

Merk:

Hvis du har et passord for BIOS-administrator eller et sikkert administratorpassord aktivert, må du godkjenne dine påloggingsopplysninger for å fullføre denne prosedyren.

1. Slå på eller start datamaskinen på nytt, trykk umiddelbart på Esc, og trykk deretter på F10 når oppstartsmenyen vises.

Gå inn i oppstartsmenyen
  2. Velg fanen Sikkerhet .

3. Velg BIOS Sure Start, og trykk på Enter-tasten.

Velge BIOS Sure Start
  4. Fjern avmerkingen for Virtualization Based BIOS Protection .

Fjerne avmerkingsboksen Virtualization Based BIOS Protection
  5. Hvis du vil lagre endringene og avslutte, trykker du på f10 og velger Ja. Endringene trer i kraft når datamaskinen startes på nytt.

Lagre endringer og avslutte Oppsett