HP bærbare PC-er og Chromebook-PCer – Aktiver skipsmodus for lengre lagringsplass

Ved lagring av en datamaskin over lang tid, kan batteriet til datamaskinen nå et kritisk ladenivå, hvorpå det ikke kan lades opp. Dette er en sikkerhetsfunksjon i batteriet. Bruk sendemodus når datamaskinen må lagres lenge for å minimere batteriforbruket.

Ved å plassere datamaskinen i skipsmodus, kan batteriet forbli tilgjengelig lenger enn når datamaskinen slås av. Hvis en datamaskin må lagres lenge, for eksempel en skolebrudd, plasserer du datamaskinen i skipsmodus før lagring.

Merk:

Ikke alle bærbare PCer støtter skipsmodus. Se datamaskinens brukerveiledningen for å finne ut om den støtter denne funksjonen.