HP-skrivere - Feilmeldingen "Du har ikke tillatelse til å åpne programmet HP Scanner 3" (macOS)

Når du bruker skanneren i Mac Image Capture Preview, eller Skrivere og skannere, vises meldingen Du har ikke tillatelse til å åpne programmet "HP Scanner 3".

Feilmeldingen Du har ikke tillatelse til å åpne programmet HP Scanner 3 i Mac
  1. Lukk alle åpne programmer på Mac-maskinen.

2. Fra menylinjen klikker du på , og klikk deretter på Gå til mappe.

3. Skriv inn /Library/Image Capture/Devices og trykk deretter på Return.

Det åpnes et vindu som inneholder appinformasjonen i en feilmelding.
  4. Dobbeltklikk på appen som står oppført i feilmeldingen.

5. Lukk vinduet, åpne appen på nytt, og prøv å skanne på nytt.