• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skrivere - Skriv ut med HP ePrint

HP ePrint er en sikker sky-basert tjeneste som gjør at du kan skrive ut fra hvor som helst ved å bruke en epost konto og aktiv internett kobling.

Finn skriverens e-postadresse

Finn skriverens ePrint-e-postadresse på skriverens kontrollpanel eller HP-kontoen din.

Kontroller at skriveren er koblet til det lokale nettverket trådløst eller med en Ethernet-kabel, og at du har Internett-tilgang. Hvis du kobler datamaskinen til skriveren med en USB-kabel, vil ikke HP ePrint fungere.

Følg alle trinn for å aktivere Webtjenester eller gjøre krav på skriveren din, hvis du blir bedt om det.

• Fra skriverens kontrollpanel: Trykk på HP ePrint-ikonet eller knappen , eller naviger til Oppsett av Nettjenester, Nettverksoppsett eller Trådløse innstillinger for å finne Nettjenester-menyen. ePrint-e-postadressen vises på Nettjenester-skjermbildet.

Eksempel på skriverens e-postadresse på Nettjenester-skjerm
  • Fra HP-kontoen din: Logg deg på HP Smart (på engelsk). ePrint-e-postadressen finner du ved siden av navnet på skriveren.

Plassering av skriverens e-postadresse på HP Smart-nettsted

Skrive ut med ePrint

Send en ePrint-jobb til skriveren ved hjelp av ePrint-adressen.

1. Fra e-postkontoen din, Opprett en ny e-post, eller åpne e-posten som du vil skrive ut, og velg deretter alternativet for å videresende.

2. I til-feltet skriver du inn skriverens ePrint e-postadresse.

3. I feltet Emne skriver du inn et navn for e-posten.

4. Legg ved 10-dokumenter eller bilder, og pass på at den samlede e-posten er mindre enn 10 MB.

Merk:

Signert digitalt kryptert, eller passordbeskyttede dokumenter støttes ikke av HP ePrint.

Eksempel på en ePrint-jobb e-post

Eksempel på en ePrint-jobb e-post
  5. Klikk på Send for å sende e-post til skriveren.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.