HP-skrivere - Utskriftsjobber sitter fast i utskriftskøen (Windows, macOS)

En utskriftsjobb sitter fast i utskriftskøen for Windows eller macOS og hindrer at andre utskriftsjobber skrives ut. Knappene Avbryt og Slett kan være grået ut eller reagerer ikke på inndata.

Utfør følgende oppgaver i angitt rekkefølge. Prøv å bruke skriveren etter hver oppgave for å se om problemet er løst.