HP-nettbrett - Finne modellnummer produktnummer, serienummer og Android OS-versjon (Android 5.0 / Lollipop))

Dette dokumentet gjelder for HP og Compaq nettbrett med operativsystemet Android 5.0/Lollipop.
Bruk dette dokumentet for å finne produkt- og systeminformasjon du kanskje trenger for å få informasjon om garanti, service, eller oppdateringer på HP-nettbrettet.

Finne modell-, produkt- og serienummeret til et HP-nettbrett

Modellnummeret, produktnummeret og serienummeret på nettbrettet kan være plassert på følgende steder:
  • Serienummeret og produktnummeret er laserpreget på siden, toppen eller nederste kanten av nettbrettet.
    Figur : Plassering av serie- og produktnummer på kanten av nettbrettet
    Plassering av serie- og produktnummer på kanten av nettbrettet
    Figur : Laserpreget serienummer (S/N) og produktnummer (P/N)
    Laserpreget serienummer (S/N) og produktnummer (P/N)
  • Modellnummeret og serienummeret (SN) vises på en etikett festet på baksiden av nettbrettet.
      Figur : Etikett på baksiden av nettbrettet som viser modellnummer og serienummer (eksempel)
      Etikett på baksiden av nettbrettet som viser modellnummer og serienummer (eksempel)
    1. Modellnummer
    2. Serienummer
  • Modell-, serie-, og produktnummeret vises på en serviceetikett som er festet på nettbrettets emballasje.
      Figur : Serviceetikett på emballasje (eksempel)
      Serviceetikett på emballasje
    1. Modellnummer
    2. Serienummer
    3. Produktnummer
  • Du kan finne serienummeret i Om nettbrettet-delen av Innstillinger-menyen, ved hjelp av følgende fremgangsmåte:
    1. På startskjermen trykker du på ikonet for Alle apper og trykker deretter på Innstillinger.
    2. I delen System trykker du på Om nettbrettet.
      Figur : Om nettbrettet
      Om nettbrettet
    3. Trykk på Status.
      Figur : Status
      Status
    4. Finn serienummer-oppføringen.
      Figur : Serienummer
      Serienummer

Finne Android operativsystem (OS)-versjon

Bruk følgende trinn for å finne Android-operativsystemversjon på nettbrettet:
  1. På startskjermen trykker du på Alle apper-ikonet og trykker deretter på Innstillinger-ikonet.
  2. I delen System trykker du på Om nettbrettet.
    Figur : Om nettbrettet
    Om nettbrettet
  3. Se informasjon under Android-versjon for å se hvilken operativsystemversjon som er installert på nettbrettet.
    Figur : Android-versjon
    Android-versjon