Installatiehandleiding printer voor: HP Officejet 4500 alles-in-één printerserie - G510

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De software- en driveroplossing met volledige functionaliteit is de volledige software-oplossing voor gebruikers die meer willen dan alleen een basisdriver.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN
Voor Windows XP SP 1 Starter Edition en Windows Vista Starter Edition
  • Alleen printerdrivers en de Werkset zijn beschikbaar
  • Wordt alleen ondersteund voor USB
  • Hardware-installatiewizard is niet beschikbaar

Als u alleen de drivers wilt hebben (zonder de volledige softwaresuite), zijn deze beschikbaar als een aparte download met de naam "HP Officejet Basic Print and Scan Driver" (Elementaire printer- en scannerdriver voor HP Officejet).

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::