• 1
  • Qualtrics-pictogram

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Installatiehandleiding printer voor: HP Officejet 4500 alles-in-één printerserie - G510

Hulp nodig? Bekijk een video met stapsgewijze instructies om u te helpen de printer uit te pakken, papier te laden en inktcartridges te installeren.

Gedetecteerd besturingssysteem:  os logo   Windows 10 (64-bits)
De software- en driveroplossing met volledige functionaliteit is de volledige software-oplossing voor gebruikers die meer willen dan alleen een basisdriver.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN
Voor Windows XP SP 1 Starter Edition en Windows Vista Starter Edition
  • Alleen printerdrivers en de Werkset zijn beschikbaar
  • Wordt alleen ondersteund voor USB
  • Hardware-installatiewizard is niet beschikbaar

Als u alleen de drivers wilt hebben (zonder de volledige softwaresuite), zijn deze beschikbaar als een aparte download met de naam "HP Officejet Basic Print and Scan Driver" (Elementaire printer- en scannerdriver voor HP Officejet).

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze Virtuele Agent
Vraag het onze Virtuele Agent

Onze Virtuele Agent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bezoek de videobibliotheek
Bezoek de videobibliotheek

Krijg toegang tot meer video's met informatie over uw printer.

Ga naar de videobibliotheek

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Land/regio::