Product Image

Installatiehandleiding printer voor: HP Deskjet Ink Advantage 6520 e-All-in-One printerserie

stap 2
Gedetecteerd besturingssysteem:
os logo   Windows 10 (64-bits)
Vanwege de grootte van deze download raadt HP klanten met een inbelverbinding (56k) aan om deze software op cd te bestellen, omdat de download erg lang duurt. (De cd kan worden besteld via de downloadpagina voor software en drivers en de pagina voor het bestellen van cd-roms.

Deze download bevat de HP Deskjet-softwaresuite en driver. Als u alleen de printerdriver wilt hebben (zonder de Deskjet-softwaresuite), kunt u deze verkrijgen als een aparte download met de naam "Elementaire HP Deskjet-driver".
stap 3

Krijg toegang tot HP ondersteuningsfuncties, zoals toegang tot software en drivers, garantiegegevens en hulp bij het oplossen van problemen. Bekijk onze video voor meer informatie.

Hebt u meer hulp nodig bij de installatie? Probeer een van onze ondersteuningsbronnen

Vraag het onze virtuele assistent
Vraag het onze virtuele assistent

Onze virtuele assistent kan u helpen bij problemen met wi-fi, scannen en faxen, en bij andere installatieproblemen.

Stel nu een vraag
Print and Scan Doctor
Print and Scan Doctor

Helpt verbindings- en installatieproblemen vast te stellen en op te lossen

Bezoek de Print and Scan Doctor
Bekijk HP Support-video's
Bekijk HP Support-video's

Bezoek het YouTube-kanaal van HP Support voor tutorials, hulp, uitleg en meer over je printer.

Naar YouTube gaan

Doorzoek onze kennisbibliotheek