HP-printeropsætning (indbygget Mac-driver)

Brug AirPrint eller tilgængelige basisdrivere, når du skal konfigurere og bruge en HP-printer på en Mac-computer.

Bemærk:

For at få en vejledning i opsætning og installation af forbindelse, HP+-registrering og adgang til yderligere scannings- og printersupportfunktioner skal du installere HP Smart – Mac App Store (på engelsk).

Tilslutning og konfiguration af en printer i macOS

Konfigurer printeren, når den er på det samme Wi-Fi-netværk som din Mac, eller med et USB-kabel uden at installere yderligere drivere.

Din printer kan allerede være konfigureret, hvis den er på netværket eller på USB-tilsluttet. I den app, du udskriver fra, skal du klikke på File > Print. Hvis din printer findes på listen, er den klar til brug. Hvis det ikke er anført, skal du klikke på printermenuen og vælge den på listen Over printere i nærheden eller vælge Printere &scannerindstillinger eller Indstillinger for printere > for at tilføje den.

Hvis printeren ikke er tilgængelig, skal du fortsætte med disse trin.

1. For en USB-forbindelse, eller hvis printeren ikke understøtter AirPrint, skal du bruge Automatisk til at søge efter og åbne Softwareopdatering. Kontrollér, at Mac'en er opdateret, eller installer eventuel ny tilgængelig software.

2. Slut printeren til det samme netværk, som Mac-computeren er tilsluttet, eller brug en direkte USB-forbindelse.

• Wi-Fi-forbindelse for printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Wi-Fi-forbindelse for de fleste printere uden et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Wi-Fi-forbindelse til HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 og Tango-printere: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Kabelbaseret netværksforbindelse (Ethernet): Slut netværkskablet til printerens Ethernet-port og til en ledig port på routeren eller adgangspunktet. Det grønne lys bør lyse konstant på printerporten, og den orange lysdiode for aktivitet bør blinke.

• USB-forbindelse: Slut kablet til USB-porten på bagsiden af printeren og til en port på din Mac. Installer eventuel ny software, hvis du bliver bedt om det.

3. Klik på ikonet Patron og søg derefter efter og åbn Printere &scannere.

4. Hvis din printer ikke findes på listen, skal du klikke på Knappen Tilføj printer, Scanner eller Fax eller knappen Tilføj. Følg derefter instruktionerne for at fuldføre opsætningen.

Der kan være yderligere printerdriverindstillinger tilgængelige på Download af software og drivere fra HP.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.