• Oplysning

• Feedback

Afsendelse af fax fra HP Smart-appen

Brug Mobilfax i HP Smart-appen til at faxe dokumenter sikkert uden en telefonlinje.

Aktivér Mobilefax i HP Smart-appen

Installer HP Smart-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og aktivér derefter Mobilefax.

1. Kontrollér, at din mobilenhed eller computer er tilsluttet dit Wi-Fi-netværk.

2. Åbn HP Smart-appen, og opret derefter en konto eller log på. Hvis du ikke har HP Smart-appen, kan du hente den fra 123.hp.com eller din foretrukne appbutik.

3. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

4. Klik på feltet Mobilfax. Hvis du ikke kan se feltet Mobilfax på din startskærm, skal du klikke på Tilpas felter og derefter klikke på skyderen Mobilfax for at føje feltet til din startskærm.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Mobilefax i menuen Tilpas, er tjenesten muligvis ikke tilgængelig i dit land/område.

Feltet Mobilefax i HP Smart-appen

Send en fax med Mobilfax

Opret en fax i HP Smart-appen, og send den sikkert til en faxmaskine.

1. Tryk på feltet Mobilfax i HP Smart-appen.

2. Fra Opret fax skal du indtaste modtagerens faxnummer og lande-/områdekode i feltet Til og derefter indtaste dit navn og telefonnummer i feltet Fra.

Bemærk:

Mobilfax understøtter ikke VoIP-telefonnumre (Voice over Internet Protocol).

Eksempel på skærmbillede for oprettelse af fax (computer, mobil)

Skærmbilledet Opret for Mobilfax i HP Smart
  3. Klik på Filer og forside for at tilføje en forside, og brug derefter en af følgende metoder til at vedhæfte den fil, du vil faxe.

Bemærk:

Du kan faxe op til 50 sider eller 20 MB.

• Vedhæft et gemt dokument eller foto: Klik på ikonet Filer og fotos, og gå derefter til mappen på din mobilenhed eller computer, cloud-lagret eller din konto på sociale medier (kun Android, iOS) for at vedhæfte filen.

• Brug printerens scanner: Hvis din printer har en scannerfunktion, skal du kontrollere, at printeren er føjet til HP Smart-appen og derefter klikke på ikonet scanner. Klik på ikonet Indstillinger for at ændre scanningsindstillingerne, og scan derefter emnet. Klik eventuelt på plustegnet for at føje sider til scanningen. Klik på Næste.

• Brug kameraet på din mobilenhed: Tryk på ikonet Kamera for at tage et billede af emnet med kameraet. Klik eventuelt på plustegnet for at føje sider til scanningen. Klik på Næste.

4. Klik på Send fax.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.