• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

Afsendelse af faxer med HP Smart-appen

Brug Mobile Fax til at sende dokumenter sikkert fra en mobilenhed.

Du behøver ikke en fax- eller telefonlinje for at sende faxer med Mobile Fax.

Aktivér Mobile Fax i HP Smart-appen

Installer HP Smart-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og aktivér derefter Mobile Fax.

1. Kontrollér, at din mobile enhed eller computer er tilsluttet til dit trådløse netværk.

2. Åbn HP Smart-appen. Hvis du ikke har HP Smart-appen installeret, skal du downloade den fra 123.hp.com eller fra din foretrukne appbutik.

3. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

4. Klik på feltet Mobile Fax. Hvis du ikke kan se feltet Mobile Fax på din startskærm, skal du klikke på Tilpas felter og derefter klikke på skyderen Mobile Fax for at tilføje feltet til din startskærm.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se en Mobile Fax-valgmulighed i menuen Personliggør, er Mobile Fax muligvis ikke tilgængelig i dit land/område.

Feltet Mobile Fax i HP Smart-appen
  5. Følg vejledningen for at logge ind eller oprette en HP-konto.

Send en fax med Mobile Fax

Opret en fax i HP Smart-appen, og send den sikkert til en faxmaskine.

1. Tryk på ikonet Mobile Fax i HP Smart-appen.

2. Klik på Opret fax, og indtast derefter modtagerens faxnummer og lande-/områdekode i feltet Til og dit navn og telefonnummer i feltet Fra.

Sådan opretter du en fax i HP Smart
  3. Klik på Filer og forside for at tilføje en forside, og brug derefter en af følgende metoder til at vedhæfte den fil, du vil faxe.

Bemærk:

Du kan sende op til 50 sider eller 20 MB i et enkelt faxjob.

• Vedhæft et dokument eller et foto: Tryk på ikonet Filer og fotos, naviger til en mappe på din mobilenhed eller computer, skylager eller sociale medie-konto, log på, hvis nødvendigt, og vælg derefter en enkelt- eller flersidet fil.

• Scan et dokument eller foto med din printer: Tryk på ikonet Scanner, tryk på ikonet Indstillinger for at ændre scannerindstillingerne, og scan derefter dit dokument eller foto med din printer. Klik på Plustegnet for at føje sider til scanningen. Når du er færdig med at scanne, skal du trykke på Næste.

Bemærk:

Du skal have en printer med scanningsfunktionalitet føjet til HP Smart-appen for at bruge denne metode.

• Scan et dokument eller foto med din mobilenheds kamera: Tryk på ikonet Kamera, og scan derefter et dokument eller foto med kameraet på din mobilenhed. Klik på Plustegnet for at føje sider til scanningen. Når du er færdig med at scanne, skal du trykke på Næste.

4. Klik på Send fax.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.