HP LaserJet Enterprise MFP, HP Officejet Enterprise MFP - fluorescerende overstregninger er ikke synlige på kopi eller scanning

Problem

Fluorescerende overstregninger er ikke synlige eller forekommer lysere eller mørkere end forventet på et dokument, der er blevet kopieret eller scannet på en HP LaserJet Enterprise MFP eller HP Officejet Enterprise MFP.

Årsag

Fluorescerende overstregninger har en tendens til at reflektere mere lys, end der er absorberet ved papirkilden. Denne refleksion kan gøre, at billedet ikke er synligt eller kan opfattes som hvidt eller gråt af kopimaskinen eller scanneren. Farvernes og blækkets egenskaber varierer også meget afhængigt af mærket på den anvendte overstregningspen. På grund af disse forskelle kan fremhævet tekst i kopierede eller scannede billeder variere fra ikke at være synlige til ændringer i farven (f.eks. kan en orange overstregning fremstå brun efter kopiering/scanning).

Løsning

HP har introduceret en firmwareudvidelse til deres Enterprise-printere for at forbedre farvegengivelsen, når du scanner tekstdokumenter med fluorescerende overstregninger.
For at påvirke den måde, som overstreget tekst eller billeder kopieres eller scannes på, kan du bruge en af indstillingerne nedenfor.

Mulighed et: Opnå forbedret overstregning i tekstdokumenter ved hjælp af den nyeste firmware

For at påvirke den måde, hvorpå overstreget tekst er kopieret eller scannet i dokumenter, der overvejende indeholder tekst, skal du opdatere firmwaren og derefter vælge indstillingen Tekst fra rullelisten Optimer tekst/billede på kontrolpanelet ved kopiering eller scanning.
bemærk:
Hvis du ikke kan opdatere firmwaren, eller hvis dokumentet indeholder mest grafik eller fotografier, skal du gå til Indstilling to: Opnå forbedret overstregning i dokumenter ved hjælp af Indstillinger for billedjustering.

Trin 1: Opdatering af firmwaren

1. Brug nedenstående tabel til at finde den påkrævede minimums-firmwareversion til de(n) relevante printer(e).
    Relevante Enterprise-printere
    Påkrævet minimums-firmwareversion
    HP Color LaserJet Enterprise M527 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M577 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M630 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M680 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M725 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M775 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M830 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M880 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Officejet Enterprise Color MFP X585
    FutureSmart 3.6.1
  2. Opdatering af firmwaren til den påkrævede version i tabellen ovenfor.
    bemærk:
    Du kan finde en detaljeret vejledning ved at gå til Opdater firmware vha. et USB-flashdrev eller den integrerede webserver (EWS) (c03847912).

Trin 2: Vælg indstillingen 'Tekst' ved kopiering eller scanning (tekstdokumenter)

bemærk:
Disse indstillinger er midlertidige. Når du har fuldført jobbet, vender printeren tilbage til standardindstillingerne. Kontakt systemadministratoren for at gøre dette til din standardindstilling.
  1. Vælg Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel, derefter indstillingen E-mail, Gem i netværksmappe, Send e-mail eller Send til.
  2. Vælg Flere indstillinger, og vælg derefter Optimer tekst/billede.
  3. Vælg indstillingen Tekst, og klik derefter på OK.
    bemærk:
    Tekst-tilstanden er bedst egnet til scanning af fremhævet tekst. Hvis du vælger denne indstilling, aktiveres firmwareudvidelsen.
    Figur : Optimer indstillinger for tekst/billede: Vælg indstillingen 'Tekst'
  4. Vælg Start.

Mulighed to: Opnå forbedret overstregning i dokumenter ved hjælp af Indstillinger for billedjustering

Hvis du ikke er i stand til at opdatere firmwaren eller påvirke den måde, som overstreget tekst er kopieret eller scannet på i dokumenter, der indeholder mest grafik eller fotografier, skal du følge trinnene nedenfor for at optimere billedkvaliteten, når du kopiere eller scanner fra kontrolpanelet. Trinnene angiver foreslåede indstillinger ved kopiering/scanning af dokumenter med fluorescerende overstregninger, når du ønsker, at overstregningerne skal være synlige på kopien eller scanningen. Hvis dokumentet er en lille grafik med hovedsagelig tekst, skal du se Indstilling et: Opnå forbedret overstregning i tekstdokumenter ved hjælp af den seneste firmware.
bemærk:
Disse indstillinger er midlertidige. Når du har fuldført jobbet, vender printeren tilbage til standardindstillingerne. Kontakt systemadministratoren for at gøre dette til din standardindstilling.
  1. Vælg Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel, derefter indstillingen E-mail, Gem i netværksmappe, Send e-mail eller Send til.
  2. Du kan ændre indstillingerne for Billedjustering til følgende foreslåede indstillinger:
    • Juster Baggrundsoprydning mod venstre med -1.
      Figur : Indstillinger for billedjustering: Justering af baggrundsoprydning
    • Juster Mørkhed mod højre med +2.
    • Juster Kontrast mod højre med +2.
    • Behold standardindstillingen for skarphed.
Gå til hvidbogen Kopiering eller digital scanning af fremhævede billeder (c04949243) få yderligere oplysninger.