HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct Accessory - HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-accessoire

Het HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-accessoire biedt uw HP-printer NFC-functionaliteit (Near Field Communication) die een eenvoudige een-op-een Wireless Direct-afdrukverbinding via eenvoudige aanraking van apparaten mogelijk maakt.
Gebruikers van mobiele apparaten kunnen snel verbinding maken met de printer, en documenten en afbeeldingen afdrukken vanaf een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Hiervoor hoeven ze alleen maar met het apparaat de NFC-antenne van de printer aan te raken.
Controleer voordat u deze functie gebruikt of zowel het mobiele apparaat als de printer NFC ondersteunt. Een lijst met ondersteunde HP-printers is hier beschikbaar: Ondersteunde printers voor HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct-accessoire.
Ook de HP Jetdirect 2800w biedt HP Wireless Direct, zodat u vanaf een draadloos mobiel apparaat direct op een HP Wireless Direct-printer kunt afdrukken zonder eerst verbinding te maken met een netwerk of internet. Informatie over HP Wireless Direct is hier beschikbaar: Afdrukken met HP Wireless Direct.
Gebruik HP Wireless Direct om af te drukken vanaf de volgende apparaten:

Voor meer informatie

Installatiehandleiding
Onderwerpen HP-ondersteuning